عباس خامهیار، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ادیان و مذاهب قم سالهای زیادی از عمر خود را برای اعتلای نام ایران و انقلاب اسلامی در خارج از کشور سپری کرده است و کولهباری از تلاش و تجربه در عرصه فعالیت فرهنگی بینالمللی را با خود دارد.
کتابخانه «محمد بن راشد» با معماری خاص خود که نمایی از رحل قرآن دارد، با بیش از یک میلیون جلد کتاب چاپی و الکترونیک به زبانهای مختلف و امکانات گسترده در 9 طبقه افتتاح شد.
مؤسسه بحرینی «الإمام الحسین(ع)» نسخه عربی سرود «سلام فرمانده» را با نام «سلام ای مهدی(عج)» با صدای «محمد غلوم»، مداح بحرینی منتشر کرد. خبرگزاری ایکنا این اثر را با زیرنویس فارسی تقدیم علاقهمندان میکند.
نوه شیخ مصطفی اسماعیل، از قاریان فقید و شهیر در مصر و جهان اسلام با بیان اینکه توانسته سه هزار تلاوت متعلق به پدربزرگش را جمعآوری کند، تأکید کرد: اکبرالقراء مصر بر خلاف دیگر قاریان صوت خود را به تسخیر مفاهیم قرآنی درآورده بود.
رایزنی فرهنگی ایران در قرقیزستان در یک سال منتهی به خرداد 1401 سه مرکز به نام سه تن از مفاخر ادبی ایران در بیشکک، پایتخت این کشور راهاندازی، تجهیز و ساماندهی کرده است.
مصطفی محمد المرسی ابراهیم اسماعیل، مشهور به شیخ مصطفی اسماعیل، قاری شهیر مصری است که از او به عنوان اکبرالقراء نام میبرند و بنابر اعتقاد بسیاری از صاحبان فن و هنر تلاوت با درگذشت این قاری مصری بیبدیل در فن قرائت، دوران طلایی قاریان مصری اندک اندک رو به افول نهاد.
شماری از بانوان جمهوری آذربایجان با راهپیمایی به سوی مزار شهدای این کشور در باکو خواستار مجازات اهانت کنندگان به مقدسات و خداستیزی در جمهوری آذربایجان شدند.