شيده فتاحی، متخصص تغذيه در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سمنان با اشاره به اينكه سحری بايد شامل يك وعده غذای كامل برای هر فرد باشد، تصريح كرد: در طول روز، بدن به پروتئين نيازمند است كه میتوان با قرار دادن گوشت، برنج، حبوبات و سبزيجات در سحری پروتئينهای مورد نياز بدن را تأمين كرد.
وی افزود: بعضی از روزهداران، بدون سحری روزه میگيرند كه اين امر موجب میشود نيازهای تغذيهای آنها تأمين نشود و در نتيجه كمبود بيش از حد انرژی و سوخت ناقص چربیها، تركيبات كتونی در بدن آنها ايجاد كرده كه منجر به ايجاد بوی بد دهان، سردرد و دردهای عضلانی میشود.
اين متخصص تغذيه با بيان اينكه خوردن انواع سبزیهای خام و پخته و ميوههای خيسانده مانند آلو و انجير به بهبود وضعيت دستگاه گوارش كمك میكند، تصريح كرد: مصرف روغن زيتون به همراه سالاد نيز در بهبود وضعيت دستگاه گوارش نقش مؤثری دارد.
وی با اشاره به اينكه خوردن چای پر رنگ، قهوه و كاكائو نيز موجب ايجاد اختلال در دستگاه گوارش میشود، تأكيد كرد: مصرف آب كافی برای دفع سموم و مواد زائد بدن و انجام واكنشهای بيولوژيكی داخل بدن مفيد است.