مجتبی محمديان، مدير عامل بنياد نشر قرآن و عترت استان سمنان با بيان اينكه آيات زيادی در رابطه با مباحث بهداشتی وپزشكی در قرآن كريم وجود دارد اظهار كرد: خداوند در سوه اعراف ايه مباركه 31 می فرمايد یَا بَنِی آدَمَ خُذُواْ زِينَتَكُمْ عِندَ كُلِّ مَسْجِدٍ وكُلُواْ وَاشْرَبُواْ وَلاَ تُسْرِفُواْ إِنَّهُ لاَ یُحِبُّ الْمُسْرِفِينَ اى فرزندان آدم جامه خود را در هر نمازى برگيريد و بخوريد و بياشاميد و[لى] زيادهروى مكنيد كه او اسرافكاران را دوست نمىدارد خود يكی از نشانه های توجه قرآن كريم به موضوعات بهداشتی وپزشكی می باشد كه در اين راستا بيش از 300 آيه در قرآن كشف شده است كه نگاه عميق قرآن كريم نسبت به رعايت بهداشت را ضروری می نمايد .
به گفته وی پيش از 14000 روايت وحديث از اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام در جهت اينكه چه بخوريم ، چگونه بخوريم و چگونه درمان كنيم و... وجود دارد كه در قرآن كريم همانگونه كه از اعجاز قرآن كريم محسوب می شود آيات به صورت بسيار دقيق و اما كلی است يعنی با ژرف نگری وكالبد شكافی آيات می توان نگاه و توجه خداوند متعال را نسبت به رعايت بهداشت و مسايل پزشكی معطوف نمود.
اين پژوهشگر علوم قرانی تصريح كرد: به عنوان مثال در آيه 24 سوره مباركه عبس خداوند می فرمايد فَلْیَنظُرِ الْإِنسَانُ إِلَى طَعَامِهِ پس انسان بايد به خوراك خود بنگرد بسيار مهم است اگرچه غذايی كثيف ويا ناپاك در قرآن كريم هم چون گوشت خوك تحريم می شود دليل واضح بهداشتی وپزشكی دارد وحداقل از دلايل آن می توان به ايجاد خرفتی در عقل و تصلب شرائين و تكثير انگل های بيماری زا در بدن اشاره كرد كه آن هم به دليل اخلاقی و آن اينكه خوك حيوانی برعكس خروس است بی غيرت ودر بی غيرتی خود بی غيرتی را به ارمغان می آورد . و روح قرآن و اسلام ازبی غيرتی مبراست .
محمديان در پاسخ به اين سوال كه اياروش تحقيق تدوين شده ای در زمينه قران پژوهی و طب وجود دارد متذكر شد: روش تحقيق شده در حوزه های قرآن پژوهی وطب هم اكنون به وجود آمده كه جايگاه خالی طب قرآنی را بيش از پيش مشخص می نمايد زيرا آنچه مسلم است خواستگاه اين علم منشعب از علوم پزشكی است از منظر خدا وپيغمبر كه جايگاه آن در دانشگاه های علوم پزشكی اما با گرايش طب قرآنی وتحصيل دانشجويانی كه ترجيحاً با مفاهيم و معارف اسلامی و قرآنی رابطه ی قوی تری داشته باشند است..
اين پژوهشگر علوم اسلامی با تأكيد بر اينكه دانشجويان علم پزشكی بايستی از وجود چنين ظرفيت بهداشتی و پزشكی در قرآن و از منظر روايات آگاهی داشته باشند : و واحد هايی را به صورت عمومی بگذرانند تصريح كرد: متقابلاً طلاب حوزه های علميه هم حتماً از ظرفيت های پزشكی بهداشتی قرآن كريم مطلع و به عنوان يك نفر مطلع در منابر و سخنرانی های خويش عموم مردم را از توصيه های اسلام و قرآن نيز مطلع نمايند .
وی بر لزوم تشكيل كارگروه ی برای پژوهش در زمينه قران پژوهی و طب تاكيد كرد و گفت: قطعاً كارگروه مقتدری در حوزه ی پژوهش ها ی قرآنی و طب ، بايستی به وجود آيد تانقشه ی كاری كلی را دراين حوزه طراحی تا صاحبان علم و پژوهشگران دانشجويان را به سمت تحقيق ونوشتن رساله نيز تشويق نمايند .
مدير عامل بنياد نشر قران و عترت اتان سمنان با اشاره به اينكه بيان بخشی از آموزه های قرآن درحوزه ی سلامت آن هم ذيل رشته ی طب سنتی روشی مناسب و شايسته و زيبنده نخواهد بود خاطرنشان كرد: قرآن كتاب شفا، تبيان ٌ لكل شیء" و لا رطب و لا يا بس فی كتاب مبين " است كه اگراين چنين است چرا ما كليت موضوع را در جايی ديگر بدهيم و قرآن كريم را جزئی از كل بدانيم ؟؟ زيرا آنچه كه لازم است از قرآن و اهل بيت دريافت كنيم .آنچه كه نتوانستيم سعی كنيم بياييم نه آنكه با تنبلی صرفاً اكتفاء به علم پزشكی جديد نمائيم كه در اين راستا گر گدا كامل بود تقصير صاحب خانه چيست . شايد اين منظور به خاطر آنست كه ماحركت كنيم و از را كد بودن و راكد شدن پرهيز كنيم واما البته جوينده يابنده خواهد بود و توكلت علی الله فهو حسبه .