کد خبر: 3467630
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۸

سعادت و رستگاری انسان‌ها در گرو عمل به آیات قرآن و سیره اولیاء دین است

گروه فعالیت های قرآنی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دامغان با بیان اینکه قرآن شفا است و درمان هر بیماری در این کتاب مقدس و نورانی وجود دارد، گفت: سعادت و رستگاری انسان‌ها در گرو عمل به آیات قرآن و سیره اولیاء دین است و ما باید در این کتاب مقدس تدبر داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)از سمنان، محمد دلالی، رئیس دارالقرآن الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان سمنان 24 دی  در نخستین مجمع اساتید قرآنی فعال در شهرستان دامغان با اشاره به لزوم برگزاری دوره‌های ارتقاء سطح معلمان قرآنی، اظهار کرد: دوره بازآموزی و ارتقاء معلمان قرآن در صورت تامین شدن بودجه برگزار خواهد شد و اگر تعاملی با آموزش و پرورش انجام شود از آموزگاران قرآن مدارس نیز دعوت می‌شود.

وی فعالیت‌های قرآنی را در سه حوزه آموزش، تبلیغ و ترویج، هدایت و نظارت برشمرد و افزود: فعالیت آموزشی از ابتدایی تا تخصصی قرآن، شامل: قرآئت، ترجمه، مفاهیم، تفسیر، حفظ و آموزش پیش دبستانی است.

وی با اشاره به اینکه جلسات سنتی قرآن کریم نقش بسزایی در ترویج فرهنگ این کتاب آسمانی دارند یاداور شد: با تربیت و آموزش نیروهای متخصص در بخش‌های مختلف قرآنی نیازهای سازمان تبلیغات برآورده شود.

رئیس دارالقرآن الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان سمنان با بیان اینکه فعالیت‌ها بر اساس طرح‌ها انجام می‌شود افزود: برای کرسی‌های تلاوت و محافل قرآنی دستورالعمل‌هایی وجود دارد که طبق همان دستورالعملها انجام می‌شود.

دلالی با بیان اینکه نخستین دوره تربیت معلم شهرستان دامغان در سال ۷۲ در رشته روخوانی و روان‌خوانی بود، یادآور شد: از سال ۷۲ تا ۸۶ تعداد ۱۵۴ نفر گواهینامه گرفتند.

به گفته وی، دو دوره تربیت معلم مفاهیم شهرستان دامغان که در سال‌های ۸۷ تا ۹۰ برگزار شد و ۱۷ نفر موفق به دریافت گواهینامه شدند و تنها یک دوره تربیت معلم تجوید در سال ۸۷ برگزار شد و به یک نفر گواهینامه اعطا شد.

مسئول دارالقرآن الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان سمنان ادامه داد: بخش قابل توجهی از اعتبارات قرآن کریم باتوجه به گزارش‌هایی که ارسال می‌شود داده می‌شود و کل اعتبارات قرآنی استان در سال حدود ۷۰ میلیون تومان است که اعتبار کمی است.

دلالی تربیت آموزش یار روانخوانی برای شهرهای کم جمعیت و مناطق روستایی با ساعت‌‌های کم‌تر و دوره‌های فشرده را از دیگر اقدامات دارالقرآن الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان سمنان بیان کرد و افزود: جهت پشتیبانی از از مؤسسات قرآنی باید حمایت برنامه‌ای داشته باشیم.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دامغان نیز در این مراسم با بیان اینکه قرآن شفا است و درمان هر بیماری در این کتاب مقدس و نورانی وجود دارد، متذکر شد: سعادت و رستگاری انسان‌ها در گرو عمل به آیات قرآن و سیره اولیاء دین است و ما باید در این کتاب مقدس تدبر داشته باشیم.

حجت‌الاسلام حسین صبوری با اشاره به اینکه فاصله گرفتن از قرآن و مهجوریت این کتاب آسمانی در میان مسلمان درد بزرگی است که باید برای گسترش فرهنگ مبتنی بر قرآن تلاش‌های زیادی صورت گیرد.

در این جلسه هر یک از اساتید به بیان دیدگاه‌ها، نظرات و پیشنهادات خود در جهت رفع موانع و فراگیری فرهنگ قرآنی پرداختند و پشتیبانی و توجه بیشتر مراجع ذیربط و حمایت‌های مالی و معنوی را خواستار شدند.

captcha