کد خبر: 3471977
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۹

خدمت بیشتر به مردم بهترین راه ادای دین به شهدا و حفظ انقلاب است

گروه سیاسی: استاندار سمنان با اشاره به فرارسیدن سی و هشتمین بهار انقلاب اسلامی گفت: راه ادای دین به خون شهدا و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی، خدمت بیشتر به مردم است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، محمدرضا خباز ، استاندار سمنان
روز دوشنبه 12 بهمن در آئین آغاز برنامه های گرامیداشت دهه فجر در استان و افتتاح همزمان طرح های شهرستان سمنان به همین مناسبت در آستانه امامزاده یحیی(ع) گفت: انقلاب اسلامی، انقلابی مردمی است.
وی جایگاه افراد در نظام اسلامی را مشروط به حرکت در مسیر ارزشهای انقلاب دانست و افزود: باید در مسیر حفظ دستاوردهای انقلاب و خون شهیدان و خدمت بیشتر به مردم باشیم.
وی با تاکید بر تلاش های صورت گرفته برای حفظ و حراست انقلاب در برهه های مختلف تاریخی، افزود: در طول 38 سال، جمهوری اسلامی هر روز یک توطئه از سوی دشمنان به خود دیده است.
استاندار سمنان با اشاره به اجرایی شدن برجام، افزود: ایران اسلامی توانست در 22 ماه تلاش نفس گیر در مقابل کشورهای غربی در مذاکرات، به موفقیت دست یابد.
آیت الله سیدمحمد شاهچراغی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان، به همراه امامان جمعه موقت، معاونان استانداری و فرماندار و جمعی از مدیران دولتی، اجرایی و انتظامی استان سمنان، با حضور در امامزاده یحیی(ع) و غبارروبی و گلباران گلزار شهدا، با ادای احترام به مقام شهدا، با ارزشهای انقلاب و آرمانهای امام خمینی(ره) و رهبر انقلاب تجدید پیمان کردند.
captcha