کد خبر: 3550692
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۲

مدارس بهترین مکان برای ترویج و نهاینه کردن فرهنگ نماز است

گروه اجتماعی: استاندار سمنان با تأکید براینکه مدارس و پیش دبستانی‌ها بهترین مکان برای ترویج و نهاینه کردن فرهنگ نماز است، گفت: توقع ما از مسئولان نهادهایی مانند آموزش و پرورش، ستاد اقامه نماز، سازمان تبلیغات اسلامی، روحانیان اعزامی، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و ... این است که نسبت به اقامه نماز توجه ویژه ای داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، محمدرضا خباز، استاندار سمنان عصر دیروز 13 آذر در اجلاس استانی نماز بااشاره به برکات نماز در جامعه و افراد، گفت: اگر نماز مورد قبول واقع شود، اعمال دیگر انسانها نیز مورد پذیرش قرار خواهد گرفت و این اهمیت نماز در نزد خداوند منان محسوب می شود.
وی ادامه داد: کودکان باید از دوران طفولیت با نماز آشنا شوند تا در آینده با مشکل مواجه نشویم و در این بین خانواده ها و والدین الگوهای بسیار خوبی برای تربیت دینی فرزندان هستند.
استاندار سمنان با تاکید بر اینکه اقامه نماز باعث کاهش جرائم و آسیب‌های اجتماعی در جامعه می‌شود، اظهار کرد: عبودیت و اقامه نماز به عنوان رکن اصلی دین مبین اسلام همیشه دارای برکات و آثار معنوی فراوانی است که دوری از گناه و بزه نخستین این برکات و آثار هستند.
خباز با تاکید براینکه مدارس و پیش دبستانی بهترین مکان برای ترویج و نهاینه کردن فرهنگ نماز است، اذعان کرد: توقع ما از مسئولان نهادهایی مانند آموزش و پرورش، ستاد اقامه نماز، سازمان تبلیغات اسلامی، روحانیان اعزامی، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و ... این است که نسبت به اقامه نماز توجه ویژه ای داشته باشند.
وی افزود: در زمینه اقامه نماز امروز خوشبختانه اقدامات خوبی در استان صورت گرفته اما این اقدامات باید بیش از پیش گسترش یابند تا بتوانیم زمینه حضور بیشتر جوانان و مردم در مساجد و برای اقامه نماز فراهم کنیم.
استاندار سمنان با بیان اینکه نماز بهترین راه برای پیشگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی است، یاداور شد: امروز جوانان ما مورد هجمه سنگین دشمنان هستند و بهترین راه برای برون رفت از این وضعیت، توجه به فرایض دینی به خصوص نماز است.
captcha