کد خبر: 3592927
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۳

۳۳ عنوان برنامه قرآنی شاخص در سمنان برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به اینکه یک هزار و ۸۰۲ معلم قرآن در استان طی سال‌های اخیر گواهینامه تربیت معلم دریافت کرده‌اند، اگفت: در سال گذشته ۳۳ عنوان برنامه قرآنی شاخص در استان برگزار شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان،حجت‌الاسلام علی شکری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان امروز 4 اردیبهشت در نشست با فعالان و کارشناسان قرآنی استان سمنان با تاکید بر ضرورت تحقق شعار سال و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، اظهار کرد: شعار سالی که در ابتدای نوروز ۹۶ توسط معظم له مطرح شد ادامه همان تاکیدات ایشان در سال های گذشته است اما امسال رویکردی به مثابه اشتغال به آن افزوده شده که قطعا خط و مشی یک‌سال مملکت را مشخص می‌کند.
وی با اشاره به اینکه هر پدیده برای ترویج و موفقیت باید به گفتمان تبدیل شود، افزود: سازمان تبلیغات اسلامی در قبال اقتصاد مقاومتی دو وظیفه عمده و مهم دارد که نخستین آنها بیان منویات رهبر معظم انقلاب و اساس اقتصاد مقاومتی از تریبون‌هایی است که در اختیار دارد برای مثال شبکه روحانیان و تبلیغ، مداحان، هیئت های مذهبی، رسانه های مکتوب و دیجیتال و... که به لطف خدا در این راستا برنامه های خوبی در سال۹۶ در نظر گرفته شده است.
شکری ادامه داد: دومین رویکرد سازمان تبلیغات اجرای سیاست هایی در راستای صرفه جویی، استفاده بهینه از تجهیزات اداری، به روز کردن تجهیزات برای جلوگیری از استهلاک، کار مضاعف و ... است که در این راستا نیز پیش بینی سازمان و اداره کل برای سال جاری ارائه شده است.
به گفته شکری در کنار این دو رسالت، اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان یک کارویژه نیز برای تحقق شعار سال دارد و آن هم کمک به گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی، اشتغال و تولید داخلی است که باید از تمام ظرفیت های این نهاد انقلابی در راستای گفتمان سازی شعار سال بهره گرفت.
 مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با تاکید بر اینکه شروع اقتصاد مقاومتی از خانه است و خانواده در تحقق آن نقشی اساسی دارد، متذکر شد: امروزه خانواده می‌تواند در خرید مایحتاج خود دقت نظر داشته باشند که از تهیه کالاهای خارجی پرهیز کنند و از سوی دیگر باید خانواده ها به تربیت نسلی صرفه جو و با درک بالا از مدیریت نیازها اقدام کنند تا در نهایت شاهد شکل گیری گفتمان اقتصاد مقاومتی در بین مردم و آحاد جامعه باشیم.
 شکری دومین کارکرد اقتصاد مقاومتی در خانواده را ایجاد مطالبه مردمی در شعار سال دانست و گفت: امروز وقتی می‌توانیم به تحقق اقتصاد مقاومتی امیدوار باشیم که این امر برای مردم مطالبه شده باشد پس باید در این راستا به خانواده‌ها یاری رساند.
وی درباره رسالت قرآنیان و فعالان این حوزه در راستای اقتصاد مقاومتی اذعان کرد: باید تیمی از نخبگان قرآنی استان و شهرستان‌ها گردهم آیند و به تعریف پروژه قرآنی در راستای ترویج اقتصاد مقاومتی بپردازند و همچنین کیفیت و کمیت آن را مشخص کنند تا در نهایت بدانیم که قرار است در تحقق شعار سال چه نقشی را ایفا کنیم.
 مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان  با اشاره به اینکه یک هزار و ۸۰۲ معلم قرآن در استان طی سال‌های اخیر گواهینامه تربیت معلم دریافت کرده‌اند، اگفت: در سال گذشته ۳۳ عنوان برنامه قرآنی شاخص در استان برگزار شده است.
شکری با اشاره به فعالیت ۲۰ موسسه قرآنی، ۱۶ خانه قرآن شهری و ۳۱ خانه قرآن روستایی در استان سمنان، اظهار کرد: یک هزار و ۵۶۹ نفر طی سال گذشته تویط این مراکز موفق به گذراندن دوره روخوانی و روان خوانی قرآن شدند و همچنین ۶۷ نفر موفق به قبولی در دوره آموزشی تجوید شدند.
شکری با تاکید بر اینکه ۸۳ نفر نیز در سال گذشته موفق به دریافت گواهینامه مفاهیم قرآن شدند، افزود: ۵۳ نفر در بخش حفظ و ۳۰نفر نیز به عنوان معلم قرآن پیش دبستانی توسط اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان تربیت شدند.
منبع: مهر
captcha