کد خبر: 3623444
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۸
امروز؛

کارگاه خوشنویسی کتاب چهل حدیث رضوی در سمنان برگزار می‌شود

گروه فرهنگی: مسئول دبیرخانه جشنواره ملی داستان‌های رضوی (کبوتر حرم) سمنان با اشاره به برگزاری کارگاه نقاشی کودک و رضوی در ساعت 18 تا 19:30 توسط آذرخش جواهری اظهار کرد: همچنین کارگاه خوشنویسی کتاب چهل حدیث رضوی نیز با حضور حمید پارسا در همین ساعت برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، نیره کاشی، مسئول دبیرخانه جشنواره ملی داستان‌های رضوی (کبوتر حرم) سمنان امروز 4 مرداد ضمن تبریک ایام دهه کرامت گفت: اختتامیه جشنواره ملی داستان رضوی (کبوتر حرم) امروز( 4مرداد) برگزار می شود.
 کاشی از اجرای برنامه های مختلف در حاشیه مراسم اختتامیه این جشنواره خبر داد و اذعان کرد: نشست اشعار، داستانهای از روایت عامیانه فرهنگ رضوی در زبان فارسی  امروز (4مرداد)در تالار حکیم فرهنگسرای کومش سمنان در ساعت 16.30برگزار خواهد شد.
 مسئول دبیرخانه جشنواره ملی داستانهای رضوی (کبوتر حرم) همچنین از برگزاری نشست های بررسی وتحلیل حدیث سلسله الذهب، فرهنگ رضو.ی در متون ادبی کهن،فرهنگ رضوی در باورهای عامیانه شهر سمنان، سوژه یابی برای داستان های رضوی ونشست کتابخوان با محوریت فرهنگ رضوی  در ساعت 17 تا18:30 امروز خبرداد و یاداور شد: محمدرضا سوقندی، منصورفرزامی راد، محمدعلیان،محمد عموزاده، مصطفی ترحمی، مهدی زارع و منصوره خاتمی از اساتید این نشست های تخصصی هستند.
کاشی با اشاره به برگزاری کارگاه نقاشی کودک ورضوی در ساعت 18 تا19:30 توسط آذرخش جواهری متذکر شد: همچنین کارگاه خوشنویسی کتاب چهل حدیث رضوی نیز با حضور حمید پارسا درهمین ساعت برگزار می شود.
 کاشی حضور برای تمام علاقمندان را در این نشست ها وکارگاهها آزاد و رایگان  برشمرد و افزود: به شرکت کنندگان گواهی حضور اعطاء خواهد شد که در این راستا  ه مناسبت دهه کرامت مسابقه فرهنگی در قالب پنج سوال برگزار می شود که شرکت کنندگان پاسخ سوالات را به صورت یک عدد پنج رقمی به شماره 30007546000567 پیامک کنند.
وی با اشاره به اینکه  مراسم قرعه کشی همزمان با مراسم  سیزدهمین جشنواره ملی داستان رضوی (کبوترحرم) ساعت 18 امروز(4مرداد) در سالن تئاتر شهر مجتمع فرهنگی هنری کومش سمنان برگزار خواهد شد اظهارداشت: به پنج نفر از برگزیدگان به قید قرعه مبلغ 800 هزار ریال اهداء می شود که حضور برگزیدگان الزامی است.
 مسئول دبیرخانه جشنواره ملی داستانهای رضوی (کبوتر حرم) از افزایش تعداد آثار وشرکت کنندگان در سیزدهمین جشنواره ملی داستان (کبوتر حرم) در این استان خبرداد و افزود: یک هزار و 774 اثر توسط یک هزار و 205 نفر شرکت کننده به سیزدهمین جشنواره ملی داستان (کبوتر حرم) ارسال شده است.
کاشی با بیان اینکه در دوازدهمین جشنواره ملی داستان (کبوتر حرم) در استان سمنان 902 شرکت کننده یک هزار و 528 اثر داستانی کوتاه، کوتاه کوتاه و بخش های ویژه ارسال کرده بودند گفت:  تعداد شرکت کنندگان در جشنواره قبل  304 نفر با 246 اثر بوده است.
 وی با تاکید بر اینکه استان سمنان با 214 نفر شرکت کننده و270 اثر در رتبه اول و استان خراسان رضوی با 168 نفر شرکت کننده با 271اثر در رتبه دوم قرار دارند یاداور شد: 101 نویسنده استان تهران نیز با ارسال 155 اثر در رده سوم قرار دارند.
کاشی با اشاره به اینکه طبق برنامه سیزدهمین جشنواره ملی داستان (کبوتر حرم) بخش داستان بلند و رمان نیز وجود دارد گفت: 836 اثر داستانی کوتاه، 743 اثر کوتاه کوتاه، 37 اثرداستانی بلند و رمان، 65 اثر دربخش ویژه کرامت انسانی، 22 اثر در بخش ویژه حادثه قطار و 73 اثر غیرداستانی ارسال شده است.
 مسئول دبیرخانه جشنواره ملی داستانهای رضوی (کبوتر حرم) افزود: این جشنواره به مناسبت سالروز میلاد با سعادت حضرت علی ابن موسی الرضا (علیه السلام) و حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) و همزمان با دهه کرامت در مردادماه و در سه بخش داستان بلند و رمان، داستان کوتاه و داستان کوتاه کوتاه برگزارخواهد شد.
 کاشی با بیان این که داستان نویسی رضوی جریان مناسبی پیدا کرده است، یادآور شد: در اولین دوره از جشنواره ملی رضوی 64 شرکت کننده 117 اثر ارائه کرده بودند.
 مسئول دبیرخانه جشنواره ملی داستانهای رضوی (کبوتر حرم) اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی، گسترش فعالیتهای فرهنگی و ادبی مرتبط با سیره اهل بیت (علیه السلام) و گرامیداشت تولیدکنندگان و پدیدآورندگان آثار حوزه فرهنگ رضوی و کمک به انتشار گسترده تر این عرصه معنوی را از اهداف برگزاری این جشنواره ملی عنوان کردوافزود: سبک زندگی امام رضا (علیه السلام) شامل سیره، رفتار و روایات، تعالیم و آموزه های اقتصادی امام رضا (علیه السلام)، تأثیر هجرت امام رضا (علیه السلام) و همچنین وجود مضجع شریف و نورانی آن حضرت، خاندان امام رضا (علیه السلام) و اصحاب و یاران امام رضا (علیه السلام) با تأکید بر ابناء الرضا (علیه السلام)، تأثیر زیارت امام رضا (علیه السلام) در فرهنگ عمومی و ارتقاء بُعد معنوی و سالم سازی جامعه، امام رضا (علیه السلام) و فرهنگ خدمت رسانی، امام رضا (علیه السلام) عالم خاندان رسول و سایر موارد مرتبط از محورهای جشنواره است.
منبع: خبرگزاری شبستان
captcha