به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، اولین مجمع قرآنیان دامغان شهرستان دامغان با حضور جمعی از مسوولان فرهنگی و اجرایی این شهرستان امروز 1 شهریور تشکیل شد. هدف از تشکیل این مجمع ارتقای سطح مشارکت استادان، قاریان، حافظان و نخبگان قرآنی و تصمیم سازی و تصمیم گیری امور قرآنی و نیز استفاده از ظرفیت های موجود استان است.
ایجاد زمینه هم اندیشی و اظهار نظر صریح اساتید، نخبگان و چهره های مؤثر قرآنی استان در خصوص برنامه ها، سیاست ها و رویدادهای قرآنی و حساسیت در برابر مسائل فرهنگی روز جامعه از دیگر اهداف این مجمع بیان شده است.
اولین نشست مجمع قرآنیان شهرستان دامغان با حضور خواجه پیری دبیر کار گروه قرآن و بنیاد خاتم الانبیا کشور، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه دامغان، رئیس اداره تبلیغات اسلامی دامغان، مسئول جبهه فرهنگی استان سمنان و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در سالن منوچهری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دامغان برگزار شد.
منبع: روابط عمومی فرهنگ و ارشاد سالامی استان سمنان