به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، یوسفعلی طاهری، مسئول بسیج دانش آموزی استان سمنان امروز 11 شهریور در حاشیه اعزام دانش آموزان دختر استان به اردوی راهیان نور غرب با اشاره به اعزام دختران دانش آموز استان به راهیان نور گفت: 200 نفر از دانش آموزان دختر استان سمنان از شهرهای مختلف به اردوی غرب کشور اعزام شدند.
وی با بیان اینکه این دانش آموزان از میامی و بسطام و شاهرود و دامغان و سمنان و مهدیشهر و آرادان و سرخه و گرمسار در قالب 5 دستگاه اتوبوس به اردوی چهار روزه راهیان نور غرب اعزام شدند متذکر شد: در این اردو شرکت کنندگان از مناطق عملیاتی کرمانشاه و ایلام بازدید خواهند کرد.
مسئول بسیج دانش آموزی استان سمنان با اشاره به مرحله دوم اعزام راهیان نور دانش آموزی اذعان کرد: در اواسط مهر مرحله دوم اعزام دانش آموزان به راهیان نور جنوب آغاز خواهد شد که 2 هزار نفر از استان سمنان اعزام خواهند شد.
وی با اشاره به برنامه های راهیان نور غرب و جنوب دانش آموزی افزود: بازدید از یادمان ها در مناطق عملیاتی جنوب و غرب و شرکت در رزمایش فرهنگی متمرکز کشوری از برنامه های پیش بینی شده برای این اردوهاست.
طاهری یاداور شد: اجرای مسابقات فرهنگی، ادعیه، اقامه نماز از برنامه های فرهنگی اردوهاست و به همراه این کاروانها روحانی و روایان مجرب آموزش دیده در هر اتوبوس حضور دارند.
منبع: خبرگزاری بسیج