کد خبر: 3637311
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۷

یادواره 130 شهید عشایر مهدیشهر برگزار شد

گروه فرهنگی: یادواره 130 شهید عشایر شهرستان مهدی‌شهر در حسینیه شهدا منطقه ییلاقی جاش لوبار چاشم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، علی پاشا محمدی، رئیس سازمان بسیج عشایری کشور امروز 11 شهریور در یادواره 130 شهید عشایر شهرستان مهدیشهر با بیان اینکه قدرت و اقتدار ایران به برکت خون شهداست اظهار کرد: ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد.
وی با بیان اینکه ما فرزندان معنوی ولایت هستیم و در یادواره شهدا باید بصیرت آموزی کنیم متذکر شد:  ما به برکت خون شهدا از کوران انقلاب گذشتیم و امروز در اوج قدرت هستیم در دنیایی که صهیونیست بین الملل خون ها را به ناحق می ریزد و در دنیا ظلم و ستم می کند تنها راه عزت و اقتدار جهاد، شهادت و هجرت از خود است.
وی افزود: جوانان نسل امروز، شهید حججی ها و محمدی ها از پیشکسوتان نسل ایثار و شهادت هم جلوتر هستند، چون هجرت در راه خدا کردند و با مجاهدت و با اقتداری که در اسارت دشمن نشان دادند به فیض شهادت نائل آمدند.
رئیس سازمان بسیج عشایری کشور با بیان اینکه این شهدا چون مومن بودند هیچ ترس و واهمه ای از دشمن نداشتند متذکر شد: امروز در مجلس شهدا آمده ایم که بگوییم ،شهید رهرو می خواهد نه عزادار، اندیشه شهید را باید ترویج کنیم نه مزار شهیدان را.
وی با اشاره به فعالیت های بسیج عشایری اذعان کرد: بسیج عشایری در کنار اقشار بیست گانه ،توفیقات خوبی با 150 حوزه و 2هزار پایگاه با 500 هزار نیروی بسیجی عشایر داشته و امروز در میدان اقتصاد مقاومتی کار می کند.
منبع: خبرگزاری بسیج
captcha