کد خبر: 3840531
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۳

فعالیت ٤٠ گروه تعزیه در دامغان

گروه فرهنگی ــ سرپرست اداره ارشاد دامغان از فعالیت ٤٠ گروه تعزیه در ایام محرم و صفر در این شهرستان خبر داد.

فعالیت ٤٠ گروه تعزیه در دامغان

به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، حسن امینیان، سرپرست این اداره در دامغان با اشاره به ایام محرم و عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالحسین(ع) گفت: ٤٠ گروه تعزیه در ماه‌های محرم و صفر فعالیت‌های خود را آغاز کرده و فعالیت گروه‌های تعزیه به‌ویژه در دهه نخست ماه محرم با رونق بیشتری همراه است.

وی با اشاره به انواع مختلف تعزیه گفت: گروه‌هایی که در شهرستان دامغان فعالیت دارند، از تعزیه میدانی، تعزیه سکو، تعزیه دوره یا کاروانی را به اجرا می‌گذارند.

سرپرست اداره ارشاد دامغان با تأکید بر ضرورت ساماندهی و جلوگیری از تحریف در اشعار، لباس‌های نامناسب و ساماندهی اجراهای گروه‌های تعزیه در شهرستان دامغان، گفت: این گروه‌ها باید با نظارت و مجوز اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت کنند.

وی ادامه داد: جایگاه تعزیه در دامغان به خاطر قدمت و علاقه وافر مردم شهیدپرور این دیار به اهل بیت‌(ع) به‌ویژه ارادات خالصانه به سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین‌(ع) است و این مسئله باعث شده شبیه‌خوانان این شهر و روستاهای همجوار با حضور در سوگواره‌های کشوری و همایش‌های بین‌المللی ثابت کنند این هنر را به خوبی شناخته و آن را خالصانه تقدیم عزادران می‌کنند.

دامغان همه ساله میزبان سوگواره استانی تعزیه است و این شهرستان در هنر تعزیه چهره‌های مطرح از جمله استاد نادعلی‌زاده پیشکسوت شبیه‌خوانی و پژوهشگر، هنر دینی تعزیه را به کشور معرفی کرده است.

انتهای پیام

captcha