به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، حجتالاسلام علیاصغر فضیلت، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، شب گذشته، 12 آبان در آیین اختتامیه هشتمین دوسالانه ملی سفرنامه و خاطرهنویسی رضوی در مجتمع فرهنگی ـ هنری کومش سمنان با تأکید بر لزوم نقادی برنامههای فرهنگی ـ هنری توسط مسئولان و مردم گفت: برنامههای فرهنگی ـ هنری از جمله جشنوارههای رضوی باید منجر به تغییر رفتارها و رویکردها در جامعه شود.
وی ادامه داد: بهدنبال همه فعالیتها اعم از جشنوارههای تئاتر، موسیقی و نیز جشنوارههای فرهنگی ـ هنری رضوی باید تغییر رفتارها در جامعه قابل مشاهده باشد در غیر این صورت فعالیتی صورت گرفته و اوقاتی پر شده است.
فضیلت با بیان اینکه باید از برنامههای کلیشهای فاصله گرفت و برنامههای کاربردی را در جامعه توسعه داد، خطاب به شرکتکنندگان در مراسم اختتامیه هشتمین دوسالانه ملی سفرنامه و خاطرهنویسی رضوی گفت: شما نیز در این برنامهها باید با نگاه نقادی شرکت و با انتقادهای سازنده خود مسئولان را در برگزاری برنامههای بهتر و جامعتر یاری دهید.
مدیرکل ارشاد سمنان با بیان اینکه در سالهای اخیر در برنامههای فرهنگی ـ هنری از توجه به شعور فاصله گرفته و تنها به شور پرداختهایم، متذکر شد: باید در اینگونه برنامهها به حوزه ارتقای معرفتی مخاطبان بیشتر توجه شود که متأسفانه فاصله گرفتن از مباحث شعوری و معرفتی در تراز جمهوری اسلامی و دین مبین اسلام نیست.
فضیلت با تقدیر از برگزارکنندگان و شرکتکنندگان در این دوسالانه با بیان آمار، افزود: در حالی که امسال سمنان برای اولین بار میزبان این جشنواره است حضور ۴۴۷ اثر در آن بیانگر استقبال خوب مخاطبان است.
وی با اشاره به اینکه تنها یک دهم از این رقم به حوزه سفرنامه اختصاص دارد و بقیه در حوزه خاطره است، گفت: این نشاندهنده این است که فعالیت در حوزه سفرنامهنویسی کار سختی است و استقبال کمی از آن شده است.
مدیرکل ارشاد سمنان با اشاره به هجمه اطلاعات در عصر حاضر، گفت: فعالیت در عرصه فعالیتهای فرهنگی ـ هنری و قدم زدن در این عرصه موجب ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه میشود.
یادآور میشود، هشتمین دوسالانه ملی سفرنامه و خاطرهنویسی رضوی یکشنبه شب با برگزاری آیین اختتامیه و شناخت برترینها در سمنان به کار خود پایان داد.
انتهای پیام