کد خبر: 3865759
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۲

ثبت نام ۲۸۰۰ نفر در آزمون سراسری کتبی و شفاهی قرآن در سمنان

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مسئول امور قرآن و عترت اداره ارشاد سمنان گفت: با پایان یافتن مهلت ثبت‌نام در بخش کتبی و شفاهی هجدهمین دوره آزمون سراسری قرآن و عترت، دو هزار و ۸۰۰ نفر در استان سمنان برای شرکت در این آزمون ثبت نام کردند.

ثبت‌نام 2800نفر در آزمون سراسری کتبی و شفاهی قرآن درسمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مجتبی نورمحمدی، مسئول امور قرآن و عترت اداره امروز، 1 دی‌ماه با تأکید بر اینکه سمنان میان استان‌های کشور از نظر ثبت‌نام در رتبه چهارم کشور قرار گرفته است، گفت: از این تعداد ۹۷۶ نفر در سمنان، ۸۷۸ نفر در شاهرود و ۳۰۷ نفر در دامغان و بقیه در سایر شهرستان‌ها ثبت‌نام کرده‌اند و میان مؤسسه‌های قرآنی نیز جامعة‌القرآن شاهرود با ۵۸۸ نفر، جامعة‌القرآن سمنان با ۴۶۰ نفر و مؤسسه تبیان شاهرود با ۱۷۳ نفر بیشترین ثبت نام کننده را داشته‌اند.

وی در خصوص وضعیت ثبت نام در بخش الکترونیکی این دوره از آزمون متذکر شد: ثبت‌نام الکترونیکی شامل رشته‌های روخوانی و سبک زندگی اهل بیت(ع) تا ۱۵ د‌ی‌ماه ادامه دارد.

نورمحمدی با اشاره به اینکه رشته حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم با ۴۵۱ نفر و روخوانی در بخش الکترونیکی با ۴۲۲ نفر و نیز ترجمه و درک مفاهیم سوره بقره با ۳۹۱ نفر بیشترین شرکت‌کننده را در بین رشته‌ها به خود اختصاص داده، یادآور شد: آزمون سراسری قرآن کریم در بخش کتبی ۱۱ بهمن برگزار و زمان برگزاری آزمون شفاهی نیز متعاقباً اعلام خواهد شد.

انتهای پیام
captcha