کد خبر: 3878553
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۲

مجمع اساتید قرآنی سمنان یک ظرفیت فرهنگی است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان، بابیان اینکه مجمع اساتید قرآنی استان یک ظرفیت فرهنگی و دینی است، گفت: توسعه فعالیت‌های قرآنی یکی از رسالت‌های این مجمع است.

مجمع اساتید قرآنی سمنان یک ظرفیت فرهنگی است

به گزارش ایکنا از سمتان، به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی استان، حجت‌الاسلام علی شکری، مدیر کل این اداره ظهر امروز 24 بهمن در نشست مجمع اساتید قرآنی استان گام دوم انقلاب را منشأ راه فعالان فرهنگی و دینی دانست و گفت: برنامه‌های فرهنگی و مذهبی و هنری در سطح استان مبتنی بر همین اصل تدوین شده که در  این راستا استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، هنری، مذهبی، مردمی می‌تواند به‌مثابه یک تسهیل‌گر عمل کند.

وی با تاکید بر اینکه مجمع اساتید قرآنی استان متشکل از مدرسان و معلمان قرآنی است که به‌صورت خودجوش برای ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی شکل‌گرفته متذکر شد: سال‌ها است این مجمع فعالیت داشته و در این بستر چهره‌سازی از اساتید، قدردانی از آن‌ها و همچنین توسعه فرهنگ قرآنی را دنبال می‌کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان، متذکر شد: مجمع اساتید قرآنی در سال‌های اخیر پیرو سیاست‌های خود سه مراسم تجلیل از چهره‌های قرآنی استان را برگزار کرده که هدف از این برنامه‌ها تقدیر از خدمات اساتید قرآنی و معرفی چهره‌ها و خدمات آن‌ها به جامعه مذهبی استان است.

شکری  با اشاره به اینکه در این راه سازمان تبلیغات اسلامی نقش بسترسازی و حلقه اتصال مجمع اساتید است یادآور شد: تلاش دارد هرساله دستگاه‌های مرتبط و ذی‌ربط مانند آموزش‌وپرورش، دارالقرآن الکریم، استانداری و فرمانداری‌ها، نهادهای فرهنگی و … را گرد هم آورد تا حول فعالیت‌های قرآنی اتفاقات خوبی رقم بخورد.

وی ادامه داد: جامعه نیازمند الگوسازی متناسب با زمان است که در این راستا جهان تشیع شخصیت‌ها و الگوهای دینی بزرگی دارد اما باید دانست که جامعه متناسب به زمان نیازمند الگوسازی دارد امروز به نظر می‌رسد الگوهایی بر جامعه حاکم شده‌اند که ویژگی‌ها و شایستگی‌های الگوهای مرجع را ندارند که این امر یک تناقضی را ایجاد کرده است.

شکری بابیان اینکه امروز شناساندن افرادی که ایثار و جهاد الی الله دارند به جامعه دشوار شده اظهار کرد: کسانی امروز در جامعه الگو هستند که شایستگی‌هایی را ندارند امروز یا جامعه دچار مشکل است و یا الگوهایمان؛ لذا جامعه پذیری الگوها امروز باید مد نظر فعالان فرهنگی قرار گیرد به تعبیر دیگر ما باید از ظرفیت‌ها و داشته‌هایی مانند مجمع اساتید قرآنی در راه تقویت الگوسازی افراد شایسته در جامعه دینی‌مان بهره ببریم.

به گفته وی؛ ما به دنبال این هستیم که اساتید و فعالان قرآنی را به جامعه معرفی کرده و برای الگوهای کنونی جامعه جایگزین‌های شایسته‌ای برگزینیم لذا امروز باید نسل جدید را پرورش داد و از دل آن‌ها اساتید قرآنی بیرون آورد، امروز سازمان تبلیغات اسلامی به دنبال این است که گروه‌های سنی جدیدتری را به‌مثابه استاد شناسایی کرده و از آنان تجلیل کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با تاکید بر اینکه امروز الگوسازی، الگوپذیری و جایگزینی الگوها در جامعه سه رکن اساسی است که باید فعالان فرهنگی به آن نگاه ویژه‌ای داشته باشند، افزود: در فرهنگ ما مسائلی مانند مرید پروری وجود دارد اما باید تقویت شود تا بتوانیم از دل جلسات قرآنی و فرهنگی و دینی نیروهای شایسته‌ای تربیت کنیم.

شکری افزود: سیاست جدید سازمان تبلیغات اسلامی در کنار روخوانی، روانخوانی و تلاوت و … به محتوای قرآنی نیز تاکید ویژه‌ای دارد و دنبال این هستیم که در ارتباطات اجتماعی بتوانیم بحث قرآن را ورود کرده و برای این امر زمینه سازی کنیم در این راه کانون‌های فرهنگی مساجد و… باید قرآن را بیش از پیش محور قرار دهند.

انتهای پیام
captcha