به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، فرشید فلاح، مدیرکل این اداره امروز، 12 مهرماه از چاپ و انتشار مجدد فصلنامه فرهنگی ـ پژوهشی «فرهنگ قومس» در این استان خبر داد و گفت: این فصلنامه به مدت سه سال بود که از گردونه چاپ و انتشار خارج شده بود که با تلاش همکاران معاونت فرهنگی این ادارهکل به گردونه چاپ و انتشار بازگشت.
وی ادامه داد: این فصلنامه به مباحث مربوط به فرهنگ عامه و فولکلور استان سمنان با پیشینه تمدنی هزاران ساله میپردازد که با انتشار مجدد به جمع نشریات استان سمنان افزوده شد.
مدیرکل ارشاد سمنان با اشاره به اینکه انتصاب علیرضا شاهحسینی به سمت سردبیری این فصلنامه، زمینه را برای باز انتشار آن فراهم ساخته بود، متذکر شد: فصلنامه فرهنگ قومی در دوره جدید و شماره 62 و 63 خود حاوی مطالب متنوعی از جمله سالشمار زندگی پروفسور کردوانی، مختاباد «اوج مشارکت سنتی» در روز وادوش، توصیف گویش دامغان، کردهای استان سمنان، تاریخچه نظام آموزشی در روستای پرور و تاریخچه راه آهن سمنان است.
به گفته فلاح، جلد این نشریه اختصاص به تصاویری از پروفسور کردوانی و نیز ایستگاه راهآهن سمنان، مجموعه تاریخی بسطام (نقاشی)، کردهای پل ابریشم میامی، پوشش سنتی زنان سطوه، دانشآموزان روستای پرور در سال 1350 و مختابادهای پشت بسطام در روز وادوش، مزین است.
وی اظهار کرد: قبل از توقف انتشار فصلنامه فرهنگ قومس، 61 شماره زیر نظر ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان و دبیرخانه شورای پژوهشی این ادارهکل چاپ و منتشر شده بود.
انتهای پیام