کد خبر: 3950244
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۴

اجرای ۹۱ تعزیه در سمنان

دبیر مؤسسه «موج هنر قومس» سمنان با بیان اینکه این مؤسسه ۹۱ تعزیه در سال‌ جاری اجرا کرده است گفت: ۲ برنامه تعزیه نیز در اسفند ۹۹ از سوی این گروه اجرا می‌شود.

ارسالی چهارشنبه/ اجرای 91 تعزیه در سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، مهدی اعرابی، دبیر مؤسسه «موج هنر قومس» امروز، 8 بهمن در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه به منظور تجلیل حاج مهدی بیدختی، از بزرگان تعزیه‌خوانی سمنان و سرپرست گروه تعزیه‌خانی آل یاسین، ۲ شب تعزیه به صورت پخش زنده در فضای مجازی اجرا می‌شود اظهار کرد: از ابتدای سال، در تمام مناسبت‌ها اجرای برنامه تعزیه انجام شد.

وی افزود: از این تعداد اجرای تعزیه، ۳۰ برنامه به صورت پخش زنده در فضای مجازی و ۶۳ برنامه دیگر به صورت حضوری با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی بود که در این راستا طی دهه اول ماه محرم، ۱۳ برنامه به سفارش اداره کل اوقاف و امور خیریه استان به صورت پخش زنده در فضای مجازی بود.

اعرابی متذکر شد: تعزیه به مدت سه شب در دهه دوم محرم در میدان عدالت سمنان با همکاری «موکب لبیک یا حسین(ع)» و سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری سمنان اجرا شد و در ایام فاطمیه با حضور اساتید تعزیه‌خوانی برجسته کشوری سه شب تعزیه به صورت پخش زنده در فضای مجازی توسط گروه موسسه موج هنر قومس اجرا شد.

دبیر مؤسسه «موج هنر قومس» با تأکید بر اینکه استان ظرفیت تبدیل شدن به یکی از استان‌های پرچم‌دار در زمینه تعزیه‌خوانی را دارد یادآور شد: مردم سمنان در سال جاری علاقه را خود به این هنر آیینی کهن ثابت کردند که بر این اساس مسئولان نیز در راستای زنده نگهداری این هنر اصیل تلاش بیشتری کنند.

یادآور می‌شود مؤسسه موج هنر قومس مؤسسه‌ای فعال در زمینه هنرهای نمایشی، آیینی، سنتی و ملی ایران، مانند شبیه‌خوانی و نقالی است.

انتهای پیام
captcha