به گزارش ایکنا از سمنان، فرشید فلاح، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، امروز، 7 تیر در نشست شورای فرهنگ عمومی میامی با بیان اینکه در راستای انسجام در فعالیتهای شورای فرهنگ عمومی، سند راهبردی موسوم به سند راهبردی شورای فرهنگ عمومی از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۴ تدوین شده اظهار کرد: این سند ۱۶ بند دارد که برگرفته از دغدغههای فرهنگی رهبر معظم انقلاب اسلامی است و فرمایشات ایشان در آن دستهبندی و در شورای فرهنگ عمومی استان اولویتبندی شده تا به سراسر استان ابلاغ شود.
وی ادامه داد: توجه به سند راهبردی مذکور، اولویت شورای فرهنگ عمومی استان سمنان در تمام شهرستانهای هشتگانه استان است که در این راستا نهادینهسازی راهکارهایی مانند ترویج فرهنگ تمسک به قرآن، انتقال فرهنگ کتاب، آداب و سبک زندگی، ارتقای اخلاق، ایمنسازی بنیاد خانواده، زن و آموزش و تربیت شهروندی، محیط زیست، شور آفرینی و تعمیق درک زیبایی شناسی از هنر و تحکیم فرهنگ اسلامی و … در زمره بخشها و محورهای این سند راهبردی هستند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با بیان اینکه شوراهای فرهنگ عمومی در هشت شهرستان استان باید به این سند مهم تاکید داشته باشند، متذکر شد: استفاده از تولید داخلی و جهش تولید یکی از مهمترین راهبردهایی است که در این سند تدوین و سرفصلهای کلی و اقدامات آن نیز مطرح شده تا بتوانیم در سطح شهرستانها آن را اجرا کنیم.
فلاح با بیان اینکه از شوراهای فرهنگ عمومی استان سمنان خواستهایم که در هر نشست این شورا، یک راهبرد مندرج در این سند در دستور کار جلسه قرار گرفته و برای آن راهکارهای اجرایی و تقسیم کار صورت گیرد، گفت: همراهی و همکاری بین دستگاهی یکی از مطالبات ما در این حوزه است.
به گفته وی شورای فرهنگ عمومی هماهنگی فعالیتهای فرهنگی و دوم تعیین راهبردها و مسائل کلان فرهنگی شهرستانها را برعهده دارد و لذا شوراهای فرهنگ عمومی شهرستانها، بر حسب اولویتهای بومی، مسائل و راهبردها را مطرح و درباره آن اقدامات لازم را صورت دهند.
مدیرکل ارشاد اسلامی استان سمنان با بیان اینکه این راهبردها مقوله نشاط اجتماعی را نیز دنبال میکند، افزود: هم در بحث تحکیم خانواده و هم هنر مقوله نشاط، جوانان و خانواده نیز دیده شده است.
فلاح با تأکید بر اینکه در ذیل سند راهبردی شورای فرهنگ عمومی یک سند توسعه فعالیتهای قرآنی را نیز تدوین کرده و شورای فرهنگ عمومی استان سمنان نیز آن را مصوب کرده یادآور شد: از سوی دیگر استانداری مقوله تأمین اعتبار این راهبرد را نیز متقبل شده و لذا زمینه برای ترویج اقدامات فرهنگ قرآنی نیز مهیا است.
وی افزود: ما در فرهنگمان برخی مسائل زیربنایی هستند که اگر باشند، در دیگر بخشها کمتر دچار آسیب و مشکل میشویم که از جمله آنها، فرهنگ کتابخوانی، قرآن، اهل بیت (ع) و … است در نتیجه ما در تدوین سند فعالیتهای قرآنی نیز به این موضوع مهم در سطح استان توجه کردهایم.
انتهای پیام