کد خبر: 4218891
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۰

راهیابی 30 دانش‌آموز سمنانی برگزیده مسابقات قرآن به مرحله کشوری

رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش سمنان از راهیابی ۳۰ دانش‌آموز برگزیده چهل‌ودومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز این استان به مرحله کشوری خبر داد و گفت: در مرحله استانی ۱۳۰ دانش‌آموز پسر و ۱۸۰ دانش‌آموز دختر به رقابت پرداختند.

مسابقات قرآن دانش آموزی

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان سمنان، محمداسماعیل آریامنش، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش سمنان، هشتم خردادماه با بیان اینکه ۳۰ دانش‌آموز برگزیده چهل‌‌ودومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز این استان به مرحله کشوری راه یافته‌اند، اظهار کرد: در مرحله استانی ۱۳۰ دانش‌آموز پسر و ۱۸۰ دانش‌آموز دختر به رقابت پرداختند.

وی افزود: دانش‌آموزان در بخش آوایی شامل رشته‌های حفظ، قرائت تحقیق و ترتیل، اذان، مداحی ویژه پسران و دعاخوانی ویژه دختران و همچنین بخش پژوهشی در رشته‌های انشای نماز، احکام، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، فهم قرآن و گفتمان مهدوی به رقابت با هم پرداختند.

رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش سمنان هدف از این مسابقه را فرصتی تربیتی برای ایجاد نشاط در قالب برنامه پرورشی فراگیر و انس هرچه بیشتر دانش‌آموزان با آموزه‌های نورانی قرآن‌ کریم، اهل بیت(ع) و نماز برشمرد و گفت: با توجه به سهمیه‌ اعلامی از سوی وزارت آموزش و پرورش به استان‌ها، دانش‌آموزان دختر منتخب و برگزیده استان سمنان، تیر امسال برای رقابت در مرحله کشوری به مازندران و دانش‌آموزان پسر برتر این دوره از مسابقات نیز به خراسان رضوی اعزام می‌شوند.

به گفته وی در بخش پژوهشی پسران، امیرعلی میرعبدالله دانش‌آموز دوره اول متوسطه از دامغان و امیرحسین قاسمی دانش‌آموز دوره دوم متوسطه از شاهرود در رشته نهج‌البلاغه، علی فرخ‌زاده دانش‌آموز دوره اول متوسطه از دامغان و علیرضا پاییزی دانش‌آموز دوره دوم متوسطه از شاهرود در رشته احکام، امیرعلی خیبری و میعاد مسعودیان دانش‌آموزان دوره دوم متوسطه از دامغان در رشته گفتمان مهدوی و محمدطاها وفایی‌نژاد دانش‌آموز دوره اول متوسطه از سمنان در رشته صحیفه سجادیه، برگزیده شدند.

آریامنش بیان کرد: در بخش آوایی پسران نیز محمدمتین امینی دانش‌آموز دوره دوم متوسطه از شاهرود در رشته ترتیل، احسان صوفی‌آبادی دانش‌آموز دوره دوم متوسطه در رشته حفظ ۱۰ جزء قرآن از سمنان، محمدمهدی مهدوی‌میقان دانش‌آموز دوره دوم متوسطه از شاهرود در رشته حفظ ۲۰ جزء قرآن، محسن طوسی دانش‌آموز دوره اول متوسطه از سمنان و احسان حسین‌غلامی دانش‌آموز دوره اول متوسطه از دامغان در رشته قرائت، محمدمعین خلیل‌نژاد دانش‌آموز دوره اول متوسطه از دامغان و علی‌اکبر ساغری دانش‌آموز دوره دوم متوسطه از شاهرود در رشته اذان و احمدرضا ذاکری دانش‌آموز دوره اول متوسطه از سمنان و مهدی زمانی دانش‌آموز دوره اول متوسطه از شاهرود در رشته مداحی، به‌عنوان برگزیدگان نهایی به مرحله کشوری راه یافتند.

این مقام مسئول یادآور شد: در بخش پژوهشی دختران، ملیکه جمالی دانش‌آموز دوره اول متوسطه، زهرا گیلکی دانش‌آموز دوره دوم متوسطه و فاطمه ابراهیمی دانش‌آموز دوره اول متوسطه به‌ترتیب از سمنان، سرخه و شاهرود در رشته صحیفه سجادیه، فاطمه خادمیان دانش‌آموز دوره اول متوسطه از دامغان در رشته تفسیر، مطهره رستمی دانش‌آموز دوره دوم متوسطه از شاهرود در رشته احکام، زینب امیری‌نیا، مهلا یحیوی و فاطمه مصاحبه دانش‌آموزان دوره دوم متوسطه به‌ترتیب از سمنان، شاهرود و دامغان در رشته نهج‌البلاغه و مریم اشرفی دانش‌آموز دوره اول متوسطه از شاهرود در رشته انشای نماز، حائز رتبه برتر شدند افزود: 

رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش سمنان گفت: در بخش آوایی دختران نیز بشری قدمیان دانش‌آموز دوره اول متوسطه از سمنان در رشته ترتیل، زهرا معینی دانش‌آموز دوره اول متوسطه از سمنان، زینب احمدی و فاطمه لطفی دانش‌آموزان دوره دوم متوسطه به‌ترتیب از سمنان و شاهرود در رشته حفظ ۱۰ جزء قرآن، فاطمه معلم دانش‌آموز دوره اول متوسطه از شاهرود در رشته قرائت و کوثر نوروزیان دانش‌آموز دوره دوم متوسطه از سمنان در رشته حفظ کل قرآن، برگزیدگان استانی و راه‌یافته به مرحله کشوری معرفی شدند.

انتهای پیام
captcha