کد خبر: 4220025
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
مدیرکل اوقاف سمنان:

امام خمینی(ره) پرورش‌یافته مکتب اسلام نبوی و علوی بود

حجت‌الاسلام ستار علیزاده با بیان اینکه امام خمینی(ره) پرورش‌یافته مکتب اسلام نبوی و علوی بود، گفت: امام بزرگوار به‌عنوان شخصیتی کامل، جامع، استثنایی و بی‌نظیر، هدیه الهی برای جامعه بشریت بود. 

حجت الاسلام علیزاده مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان، حجت‌الاسلام ستار علیزاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان، 15 خردادماه در مراسمی که به‌مناسبت گرامیداشت سالگرد ارتحال امام(ره)، قیام 15 خرداد و شهدای خدمت در مهدیه اعظم سمنان برگزار شد با بیان اینکه قیام مردمی ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ برخاسته از نگاه استبدادستیزی و انقلابی مردم در برابر استثمار و استعمار آن روز و سرآغاز انقلاب اسلامی بوده است، گفت: همین رویکرد ایمانی، جاودانه و ماندگار و منشأ تحولات اساسی داخلی و خارجی شد.

وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) احیاگر اسلام ناب، قرآن و مکتب اهل بیت(ع) بود، ادامه داد: امام بزرگوار به‌عنوان شخصیتی کامل، جامع، استثنایی و بی‌نظیر، هدیه الهی برای جامعه بشریت بود. 

علیزاده با اشاره به اینکه امام راحل پرورش‌یافته مکتب اسلام نبوی و علوی بود، اظهار کرد: امروز شاهدیم با رهبری مقتدرانه مقام معظم رهبری ایران به یکی از کشورهای قدرتمند منطقه تبدیل شده و بسیاری از کشورهای منطقه نگاهشان به ایران است. برجستگان و سیاستمدران دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که حل مسائل منطقه و جهان اسلام بدون مشورت و تدبیر او امکان ندارد.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان با اشاره به اینکه  هرچه از انقلاب می‌گذرد بیشتر به عظمت آن پی می‌بریم، افزود: امروز می‌بینیم که با وجود ناجوانمردانه‌ترین چالش‌ها و تحریم‌ها، جاسوسی، خرابکاری و بعضاً در چند دهه اخیر عدم همراهی خواص جامعه، رهبر معظم انقلاب هوشمندانه و مقتدرانه کشور را مدیریت می‌کنند.

وی یادآور شد: برخی از خواص در بعضی از فتنه‌ها جلوتر از دشمنان خارجی بوده و  احساس ناامیدی را در بدنه نظام تزریق کردند که بر این اساس در طول انقلاب با درایت امام(ره) و مقام معظم رهبری همه فتنه‌ها خنثی شدند و با اقدامات داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی که دولت آیت‌الله رئیسی در بستر شعارهای انقلاب انجام داده امید مردم به آینده نظام بیشتر از گذشته شده است.

علیزاده با بیان اینکه بسیاری از مدیران جامعه و مبلغان و کسانی که تریبون دارند، کمتر خدمات نظام و انقلاب را برای مردم بازگو می‌کنند، اظهار کرد: خدمات نظام بی‌نظیر است ولی به‌علت کم‌کاری صاحبان تریبون و رسانه دشمن دائماً با بزرگ کردن نقاط ضعف از تریبون‌های خود بر علیه جریان دینی و انقلابی استفاده می‌کند. 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان متذکر شد: این انقلاب و پیشرفت‌های قابل توجه در حوزه‌های مختلف و الگو شدن آن برای همه بشریت نتیجه کارآمدی دین اسلام و قرآن با محوریت ولایت فقیه است و این مسئولیت جبهه دینی و انقلابی را بیشتر می‌کند.

انتهای پیام
captcha