کد خبر: 4230586
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۲

آغاز چهل‌وهفتمین مرحله استانی مسابقات قرآن در سمنان

مرحله استانی چهل‌و‌هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف سمنان امروز، 17 مردادماه با حضور معاون استاندار و سایر مسئولان استانی در آستان مقدس امامزاده یحیی(ع) سمنان آغاز شد.

چهل و هفتمین مرحله استانی مسابقات قرآن کریم در سمنان آغار به کار کرد

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام ستار علیزاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان، امروز، 17 مردادماه در آیین افتتاحییه مرحله استانی چهل‌و‌هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف سمنان در حرم مطهر امامزاده یحیی بن موسی الکاظم(ع)، با بیان اینکه این اداره‌کل در سه حوزه به‌صورت جدی فعالیت دارد، اظهار کرد:  مدیریت حوزه موقوفات، مدیریت اماکن مذهبی و بقاع متبرکه و حوزه قرآن که شامل کلاس‌های قرآن، تربیت مربی قرآنی، تفسیر و کرسی‌های ترتیل، قرائت، آموزش داوران قرآنی و مهمترین آنها برگزاری مسابقات قرآنی است.

وی افزود: مسابقات قرآنی در چهار مرحله شهرستانی، استانی، مقدماتی کشوری و نهایی سراسری برگزار می‌‌شود که در این راستا مرحله شهرستانی این دوره از مسابقات 28 و 29 تیرماه در دو شهرستان سمنان و شاهرود با شرکت 960 نفر برگزار شد.

علیزاده با اشاره به اینکه از این تعداد 680 بانو و 244 آقا در دو بخش آگاهی و معارفی که آگاهی 500 نفر و معارفی 460 نفر ثبت‌نام و وارد مرحله مسابقات شهرستانی شدند که نتیجه آن 75 نخبه قرآنی در 15 رشته مسابقات به مرحله استانی راه یافتند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان گروه سنی پذیرفته‌شدگان را 12 تا 18 سال دانست و گفت: قرائت ترتیل، حفظ کل قرآن، اذان، حفظ 5 جزء، 20 جز، 30 جز، و ... مهمترین رشته‌های این دوره از مسابقات است.

به گفته وی 10 نفر از سازمان کل این مسابقات را داوری خواهند کرد که پنج نفر خانم و پنج نفر آقا و ناظر مسابقات هستند که در این راستا از این 75 نخبه قرآنی امروز برترین آنها مشخص و یک نفر از هر رشته به مرحله مقدماتی سراسری که مسابقات آن در مهرماه سال جاری خواهد بود راه می‌یابند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان قرآن را عالی‌ترین و متقن‌ترین سند بالادستی از سوی خداوند تبارک و تعالی برشمرد و گفت: این سند خنثی‌کننده توطئه‌ها اعم از شبیخون فرهنگی و جنگ نرم دشمنان در حوزه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری است که باید با اقدامات مؤمنانه کار در تراز قرآن را انجام دهیم.

انتهای پیام
captcha