کد خبر: 4233193
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵
امام جمعه موقت سمنان:

دولتمردان با بررسی عملکرد خود نقاط ضعف را برطرف سازند

حجت‌الاسلام غلامحسین مهدوی‌نژاد گفت: دولتمردان به‌مناسبت فرارسیدن هفته دولت، کارنامه یک‌ساله خود را نگاه کرده و بررسی کنند تا اگر ضعفی وجود داشته برطرف سازند.

حجت الاسلام غلامحسین مهدوی نژآد امام جمعه موقت سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام غلامحسین مهدوی‌نژاد، امام جمعه موقت سمنان امروز، دوم شهریورماه در خطبه‌های نماز جمعه سمنان ضمن تقدیر از سید محمدرضا هاشمی، استاندار جهادی و انقلابی استان اظهار کرد: امروز استاندار سمنان به همراه معاونین، فرماندار، مسئولان و فرماندهان نظامی و انتظامی و مدیران کل در جمع نمازگزاران حضور داشته و پاسخگویی به سؤالات مردم را در دستور کار قرار دادند که از این امر تشکر و قدردانی می‌کنم.

وی ادامه داد: دولتمردان به‌مناسبت فرارسیدن هفته دولت، کارنامه یکساله خود را نگاه کرده و بررسی کنند تا اگر ضعفی وجود داشته برطرف سازند.

امام جمعه موقت سمنان با اشاره به اینکه الحمدالله تمامی وزرا از مجلس رأی اعتماد گرفتند، افزود: امیدوارم دولتمردان بتوانند کارها و گام‌های بزرگی به انجام برسانند و ادامه دهنده راه شهید آیت‌الله رئیسی باشند.

به گفته وی؛ شهید رئیسی با اقدامات خود و برنامه ریزی‌ها در راستای حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی گام برداشتند که انشالله این مسیر توسط دولت چهاردهم حتی بهتر از قبل نیز دنبال شده و عزت ایران اسلامی افزوده شود.

انتهای پیام
captcha