کد خبر: 4234436
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۰

نواخته شدن زنگ مهر، ایثار و نماز در مدارس سمنان

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان گفت: زنگ مهر، ایثار و نماز، یکم مهرماه مصادف با هفته دفاع مقدس در مدارس سراسر استان نواخته می‌شود.

جمال وزیری مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش سمنان، سیدجمال وزیری، مدیرکل آموزش و پرورش سمنان، 10 شهریورماه در نشست شورای آموزش و پرورش استان سمنان در استانداری از آمادگی مدارس استان برای شروع سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: ساماندهی و سازماندهی نیروها و نقل و انتقال آن‌ها در سراسر مدارس استان یکی از اقداماتی است که در آستانه سال تحصیلی جدید در آموزش و پرورش استان انجام شده است.

وی با بیان اینکه این ساماندهی به‌صورتی انجام شده که در روز اول مهر هیچ کلاس درسی در هیچ مدرسه شهری و روستایی استان سمنان بدون معلم نماند، یادآور شد: تلاش شده است که دغدغه‌ای برای خانواده‌های دانش‌آموزان باقی نماند.

دبیر شورای آموزش‌ و پرورش استان سمنان با اشاره به برنامه‌های ویژه سال تحصیلی جدید گفت: همزمان با هفته دفاع مقدس و مقارن با آن، یکم مهرماه سال جاری زنگ مهر، ایثار و نماز ویژه دانش‌آموزان تمامی پایه‌ها در سراسر استان برگزار می‌شود.

وزیری ادامه داد: ۲۶ شهریورماه جاری جشن غنچه‌ها ویژه نوآموزان پیش‌دبستانی در تمام مدراس استان سمنان برگزار می‌شود که بر این اساس ۲۷ شهریورماه جشن شکوفه‌ها ویژه دانش‌آموزان کلاس‌اولی در مدارس استان برگزار می‌شود و دانش‌آموزان پایه هفتم شاهد جشن جوانه‌ها در روز 28 شهریورماه خواهند بود.

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان گفت: انتقال ارزش‌های ایرانی‌ ـ اسلامی و هویت‌بخشی به دانش‌آموزان و افزایش رضایتمندی والدین دانش‌آموزان از مواردی است که در آستانه سال تحصیلی جدید هدف‌گذاری شده و بسترسازی لازم برای شکوفایی استعدادهای نهفته دانش‌آموزان به‌ویژه در مناطق روستایی نیز مدنظر است.

انتهای پیام
captcha