کد خبر: 4234749
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۴

میزبانی 15 موکب بقاع متبرکه سمنان از زائران امام رضا(ع)

مدیرکل اوقاف و امور خیریه سمنان از برپایی ۱۵ موکب بقاع متبرکه در سراسر این استان خبر داد و گفت: اسکان، سه وعده تغدیه و میان وعده و انجام امور فرهنگی و تبلیغی از جمله غرفه‌های خدمت‌رسان در مواکب بقاع متبرکه است که در ایام پایانی ماه صفر به منظور ارائه خدمات مطلوب به زائران و مسافران حضرت ثامن‌الحجج‌(ع) مشغول فعالیت هستند.

حجت الاسلام ستار علیزاده مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین ستار علیزاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان، 12 شهریورماه در جریان بازدید از مواکب علی بن موسی‌الرضا‌(ع) با اشاره به برپایی ۱۵ موکب بقاع متبرکه در سراسر استان سمنان به همت این اداره‌کل گفت: اسکان، سه وعده تغدیه و میان‌وعده و نیز انجام امور فرهنگی و تبلیغی از جمله غرفه‌های خدمت‌رسان در مواکب بقاع متبرکه است که در ایام پایانی ماه صفر به‌منظور ارائه خدمات مطلوب به زائران و مسافران حضرت ثامن‌الحجج(ع) مشغول فعالیت هستند.

وی ادامه داد: موکب بزرگ حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) سمنان به همت کانون خادمیاران رضوی و با مشارکت بقاع متبرکه در محور اصلی سمنان _ دامغان برپا شده است که از مهمترین این مواکب است.

علیزاده با تأکید بر اینکه در حال حاضر در بیش از ۱۵ امامزاده، بقعه متبرکه، مسجد و زائرسرا موکب خدمت‌رسان دایر است، یادآور شد: بیش از ۲۵ مبلغ بومی و اعزامی در شهرستان‌های استان از سوی اداره‌کل اوقاف استان فعالیت دارند.

وی بیان کرد: روحانیون اعزامی با هدف مشاوره خانواده، ازدواج و فرزندآوری، احکام شرعی و معارف دینی، تبیین قیام عاشورا، مکتب پیامبر اکرم(ص)، قرآن و اقامه نماز جماعت در غرفه‌های خدمت‌رسان مواکب بقاع متبرکه مشغول امر تبلیغی هستند.

علیزاده با اشاره به اینکه دین اسلام جامع‌ترین دین در بین ادیان است و گرایش مردم به دین اسلام نسبت به دیگر ادیان در عصر حاضر در مقام اول قرار دارد، اظهار کرد: خادمیاران رضوی و خادمان حاضر در مواکب، مصداق مؤمنانی هستند که به دستورات قرآن، پیامبر گرامی اسلام(ص) و اهل بیت(ع) عمل می‌کنند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان با بیان اینکه پیامبر گرامی اسلام(ص) در زمان حیات نگرانی‌هایی نسبت به امت و جامعه اسلامی داشتند، گفت: پس از رحلت ایشان نیز این نگرانی‌ها همچنان وجود دارد.

وی تضعیف در اتصال نسل جوان با ولی فقیه و عمل نکردن به دستورات دینی را از مهمترین نگرانی‌های پیامبر گرامی اسلام(ص) برشمرد و یادآور شد: حضرت محمد(ص) نسبت به سرنوشت امت اسلامی و جبهه دینی، از صدر اسلام نگرانی داشتند و وظیفه ماست که نسبت به رفع این نگرانی‌ها با حمایت از ولی فقیه و جذب جوانان اقدام کنیم.

علیزاده نفوذ و جریان نفاق را از دیگر دغدغه‌های پیامبر گرامی اسلام دانست و گفت: اگر امروز ما در جبهه دینی باشیم، اما ولایی نباشیم یا به جریان نفاق و نفوذ توجه نداشته باشیم، یعنی به دستورات پیامبر گرامی اسلام عمل نکرده‌ایم.

انتهای پیام
captcha