کد خبر: 4236216
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰

امام حسن عسکری (ع) نقش مهمی در مبارزه با بدعت‌ها داشتند

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان سمنان با بیان اینکه ائمه اطهار (ع) بر دل ها حکومت کردند، گفت: حضرت امام حسن عسکری (ع) علیرغم سختی و شرایط سیاسی زمان خود در فرآیند دفاع از شریعت اسلام، مبارزه با بدعت‌ها و هدایت گمراهان و تردیدگران و جذب آنها به سوی دایره دین، با جدیت تمام به فعالیت می پرداختند.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمحسن حسینی دیباجی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام سیدمحسن حسینی دیباجی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان سمنان شب گذشته، 21 شهریور در مراسمی که به مناسبت شهادت امام حسن عسکری(ع) در سپاه استان سمنان برگزار شد با اشاره به اینکه حضرت امام حسن عسکری (ع) در مدّت امامت بسیار کوتاه خود از سوی هریک از خلفای عصر خود متحمّل شدیدترین رنج ها، فشارها، پیگردها و ترورها بودند، گفت: ایشان در سن 22 سالگی به امامت و در 28 سالگی به شهادت رسیدند.

وی ادامه داد: معتمد عبّاسی که خود در میان امت اسلام محبوبیتی نداشت از این که می‌دید امت اسلام از شیعه و سنّی یکپارچه بر تعظیم و بزرگداشت و احترام امام اجماع کرده و آن حضرت را در فضیلت بر همه علویان و عباسیان برتر می‌دانند بسیار خشمگین بود و به همین جهت تصمیم گرفت تا آن حضرت را ترور کرده و به شهادت برساند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان سمنان با تأکید بر اینکه ائمه اطهار بر دل ها حکومت داشتند، یادآور شد: حضرت امام حسن عسکری (ع) علی رغم سختی و شرایط سیاسی زمان خود در دفاع از شریعت، مبارزه با بدعت‌ها و هدایت گمراهان و جذب آنها به سوی دایره دین، با جدیت تمام به فعالیت می‌پرداختند.

دیباجی با بیان اینکه آن حضرت مفسران بزرگ قرآنی را تربیت کردند و همواره در تلاش برای پاسخ به شبهات بودند، یادآور شد: آزمایشی که خداوند از مخلوقاتش می‌گیرد، گاه به منظور آشکار کردن باطن انسان‌ها و متمایز نمایاندن خوبان از بدان است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان سمنان امتحان را یکی از وسایل هدایت انسان‌ها به سوی کمال و سعادتی که برای آن آفریده شده‌اند دانست و گفت: اگر چنین آزمایش‌هایی در کار نبود، افراد مستعد به آن درجه از کمال نرسیده و نیروهای نهفته در درون آنان، به صورت بالقوه باقی می‌ماند و هرگز به فعلیت نمی‌رسید.

دیباجی بروز فتنه‌ها را در عصر آخرالزمان یکی از راه های شناسایی و غربالگری منافقان برشمرد و افزود: نباید از بروز فتنه هراسان شد؛ زیرا در این فتنه‌ها و امتحانات است که افراد منافق و آسیب‌های موجود شناسایی و آشکار می‌شوند.

انتهای پیام
captcha