کد خبر: 4236415
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹

حافظان پویش جمعی «حفظ یک سوره» در سمنان تجلیل شدند

طی آیینی با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان از حافظان سوره‌های قرآنی این اداره‌کل تجلیل شد.

تجلیل از حافظ سمنانی

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، در آیینی با حضور فرشید فلاح، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان امروز، 24 شهریورماه از حافظان سوره‌های قرآنی این اداره‌کل تجلیل شد.

در این ‌مراسم مسئول امور قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان و نیز 2 نفر از داوران این پویش حضور داشتند.

پویش حفظ جمعی هر ماه یک سوره قرآنی ویژه کارکنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکنون در خصوص شش سوره اجرا شده و سمنان در بین استان‌های کشور پس از کرمان و اصفهان در رتبه سوم قرار گرفت.

این پویش تاکنون در خصوص سوره‌های ملک، انسان، صف، نباء، جمعه و فجر برگزار شده و در مجموع 52 نفر سوره در استان سمنان در این پویش مشارکت و 156 آیه را حفظ کردند.

انتهای پیام
captcha