کد خبر: 4241117
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹

برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه ۴۲ معاون عتبات عالیات سمنان

مدیرکل حج و زیارت سمنان گفت: دوره‌های آموزشی معاونان آموزشی عتبات عالیات استان با حضور ۴۲ نفر شروع شد.

قدرت الله چتری مدیرکل حج و زیارت استان سمنان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت استان سمنان، قدرت‌الله چتری، مدیرکل حج و زیارت استان سمنان صبح امروز، 16 مهرماه در سخنانی از برگزاری دوره‌های آموزشی معاونان آموزشی عتبات عالیات استان خبر داد و گفت: این دوره‌ها با همکاری مرکز آموزش حج و زیارت استان اصفهان کار خود را آغاز کرده و تمام کلاس‌های این دوره آموزشی به‌صورت برخط و غیرحضوری برگزار می‌شود.

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان با بیان اینکه ۴۲ نفر از سراسر استان در این دوره آموزشی حضور دارند، اظهار کرد: بعد از برگزاری دوره‌های آموزشی از کسانی که در این دوره حضور دارند، آزمون گرفته و نسبت به اعطای مدرک آموزشی عتبات عالیات به آنها اقدام خواهد شد.

چتری ادامه داد: قبولی در این آزمون‌ها یکی از شروطی است که سازمان حج و زیارت برای اعزام داوطلبان خدمت‌رسانی در عرصه عتبات عالیات قرار داده که در این راستا این دوره‌های آموزشی اهمیت ویژه‌ای هم دارد و گزینش و مصاحبه از تمامی نفرات متقاضی انجام شده است.

وی با بیان اینکه ارتقای توان خدمت‌رسانی به زائران عتبات عالیات موضوع و محور این دست دوره‌های آموزشی است که به همت سازمان حج و زیارت برگزار می‌شود، یادآور شد: داوطلبان در این دوره آموزشی اطلاعات جامع و مفیدی را از عتبات عالیات به یاد خواهند گرفت همچنین این دوره‌ها، مطرح کردن مسائل و سؤالات و پاسخگویی به آن‌هاست.

انتهای پیام
captcha