کد خبر: 4242275
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹
نماینده ولی فقیه در سمنان:

آتش خشم مردم از جنایات رژیم صهیونیستی نباید خاموش شود

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با بیان اینکه آتش خشم مردم از جنایات رژیم صهیونیستی نباید خاموش شود، گفت: گفتمان‌سازی در خصوص حمایت از جبهه‌های مقاومت نیازمند کارهای رسانه‌ای عالمانه و دقیق است.

حجت الاسلام مطیعی نماینده ولی فقیه در استان سمنان

به گزارش ایکنا به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در استان سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی، نماینده ولی‌ فقیه در استان سمنان، 22 مهرماه در جلسه ستاد هماهنگی پشتیبانی از جبهه مقاومت استان سمنان به اهمیت حمایت از مردم مظلوم غزه و لبنان اشاره کرد و گفت: مراکز نیکوکاری مساجد در کنار پایگاه‌های بسیج بستر مناسبی برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی به جبهه مقاومت است.

وی با تأکید بر اینکه استقرار پایگاه‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی در میادین اصلی شهرها عامل تشویق مردم برای حمایت از جبهه‌های مقاومت است، اظهار کرد: مردم ایران، مردمی متدین و حامی مستضعفان و مظلومان جهان و گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب هستند و اگر زمینه کمک به مردم مظلوم غزه و لبنان فراهم شود از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنند.

امام جمعه سمنان ادامه داد: آتش خشم مردم از جنایات رژیم صهیونیستی نباید خاموش شود که در این راستا گفتمان‌سازی در خصوص حمایت از جبهه‌های مقاومت نیازمند کارهای رسانه‌ای عالمانه و دقیق است.

مطیعی تفکیک کمک‌های جبهه مقاومت از سایر کمک‌ها را امری لازم و ضروری دانست و گفت: هزینه‌کرد کمک‌های مربوط به جبهه مقاومت در سایر بخش‌ها مسئولیت شرعی به دنبال دارد.

نماینده ولی فقیه در سمنان بر شناسایی اولویت‌های مورد نیاز مردم فلسطین و لبنان تأکید کرد و افزود: آنچه در خصوص جمع‌آوری کمک‌های مردمی جبهه مقاومت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، شفافیت و چابک بودن شبکه جمع‌آوری این کمک‌هاست. 

به گفته وی روش‌های کمک‌رسانی به مردم غزه و لبنان در رسانه‌ها اعلام شود که در این خصوص از تجربه جمع‌آوری کمک‌های ایام کرونا یا سایر مقاطع خاص استفاده شود.

یادآور می‌شود، در این جلسه فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج)، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره)، مدیرعامل جمعیت هلال احمر، مدیرکل بهزیستی و دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی استان سمنان نیز حضور داشتند.

انتهای پیام
captcha