کد خبر: 4242623
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۱

ایستادگی مردم لبنان و فلسطین با شهادت فرماندهان به پایان نمی‌رسد

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه دشمنان فکر می‌کنند که با شهادت افراد در جبهه مقاومت شاهد تضعیف آن خواهند بود در صورتی که اشتباه می‌کنند، گفت: ایستادگی مردم لبنان و فلسطین با شهادت فرماندهان مقاومت به پایان نخواهد رسید.

حجت الاسلام طمیعی نماینده ولی فقیه در استان سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان سمنان، ظهر امروز، 24 مهر در نشست شورای فرهنگ عمومی استان سمنان با اشاره به حوادث لبنان و غزه، گفت: رسانه‌ای شدن روش‌های کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم استان به مردم مظلوم اما مقاومت لبنان و غزه یکی از کارهایی است که باید صورت گیرد.

وی افزود: بسیاری مردم به ما مراجعه کرده و خواستار کمک به جبهه مقاومت هستند اما روش آن را نمی‌دانند که در این راستا مسئولان امر با کمک رسانه‌ها راهکارهای آن را رسانه‌ای کرده و در اختیار مردم قرار دهند.

امام جمعه سمنان با بیان اینکه دشمنان فکر می‌کنند که با شهادت افراد در جبهه مقاومت شاهد تضعیف آن خواهند بود در صورتی که اشتباه می‌کنند، متذکر شد: ایستادگی مردم لبنان و فلسطین با شهادت فرماندهان مقاومت به پایان نخواهد رسید.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمعه نصر، یادآور شد: جبهه مقاومت با خون فرماندهان و مبارزان خود حتی تقویت هم می‌شود و این موضوعی است که دشمنان آن را نمی‌دانند.

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان سمنان با بیان اینکه امروز در تمام دنیا شاهد بیداری علیه اسرائیل و متحدانش هستیم، یادآور شد: وحشی‌گری اسرائیل به خصوص در غزه حیرت جهانیان را به دنبال داشته و مردم از این وحشی‌گری‌ها بیزار شده‌اند.

انتهای پیام
captcha