کد خبر: 4242985
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴
لاله افتخاری:

تبیین راه مقابله با توطئه‌های دشمنان انقلاب است

دبیرکل اتحادیه زنان مسلمان با بیان اینکه یکی از مهمترین تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در برابر هجمه دشمنان تبیین است، گفت: تبیین راه مقابله با توطئه‌های دشمنان ایران اسلامی و انقلاب است.

اجلاسیه شهدای شاهرود

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سپاه استان سمنان، لاله افتخاری، دبیرکل اتحادیه زنان مسلمان، 26 مهرماه در یادواره پنج شهید زن شهرستان شاهرود ویژه‌برنامه اجلاسیه یک هزار و ۷۰۰ شهید شاهرودی در  مصلای پیامبر اعظم(ص) یاد شهیدان در شهرستان شاهرود را گرامی داشت و گفت: نقش بانوان شاهرودی در دوران دفاع مقدس بسیار بی‌نظیر بوده است.

وی با بیان اینکه بانوان شاهرودی پشتیبانی و اصلاحات پشت جبهه را می‌چرخاندند، اظهار کرد: فعالیت بانوان در زمینه پشتیبانی از جبهه‌های نبرد، مثال‌زدنی بود.

دبیرکل اتحادیه زنان مسلمان یکی از مهمترین تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در برابر هجمه دشمنان را تبیین برشمرد و گفت: تبیین راه مقابله با توطئه‌های دشمنان ایران اسلامی و انقلاب است.

افتخاری با بیان اینکه ترویج فرهنگ و سیره شهدا راه مقابله با جنگ نرم دشمن است، اظهار کرد: در این بین بانوان و مادران جامعه نقشی حیاتی دارند.

وی با اشاره به مسائل منطقه‌ای افزود: جنایت‌های اسرائیل علیه مردم غزه و لبنان یکی از مهمترین موضوعاتی است که امروز باید برای دختران و مادران نسل جوان جامعه ما تبیین شود تا خوی ددمنشانه استکبارگران مشخص شود.

جبهه مقاومت یک مکتب است

حجت‌الاسلام والمسلمین جعفر رعایتی، مسئول امور روحانیان سپاه نیز در این مراسم به حوادث منطقه‌ اشاره کرد و گفت: جبهه مقاومت وابسته به فرد نیست بلکه مقاومت یک مکتب است.

وی ادامه داد: دشمن فکر می‌کند که با به شهادت رساندن چهره‌های جبهه مقاومت و حزب‌الله لبنان کار این جبهه متوقف می‌شود، اما دشمن باز هم دچار خطا شده زیرا این خون‌ها مقاومت را تقویت می‌کند.

مسئول امور روحانیان سپاه با اشاره به اینکه دشمن از ما نیز در اوایل انقلاب اسلامی با ترورهای ناجوانمردانه چهره‌های ممتازی را گرفت، یادآور شد: این خون‌ها درخت انقلاب را آبیاری کرد.

انتهای پیام
captcha