به گزارش ایکنا به نقل از ستاد نماز جمعه استان سمنان، حجتالاسلام عباس امینی، امام جمعه شاهرود، ظهر امروز، 11 آبان در خطبههای نماز جمعه شاهرود در مصلی مدرسه قلعه با بیان اینکه هرگونه تعرض به خاک ایران باید با پاسخ قاطع و کوبنده همراه باشد، گفت: غرب حق ندارد در این مورد برای ما تعیین تکلیف کند.
وی کشورهایی که حریم هوایی خود را برای تعرض به ایران در اختیار استکبار قرار میدهند را دشمن برشمرد و افزود: رژیم صهیونیستی در خط مقدم نبرد با جبهه مقاومت است و اقدامات شرارت بار آنها را محکوم میکنیم.
امام جمعه شاهرود ادامه داد: سیستم پدافندی ایران به بهترین شکل عمل کرده که در این راستا در این حمله هفته گذشته دشمن به توانمندی دفاعی بالای کشور واقف شد.
حجتالاسلام امینی با بیان اینکه ۱۳ آبان روز اعلام انزجار عمومی از آمریکا و رژیم صهیونیستی است، اظهار کرد: حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان با محوریت دانشآموزان برای اعلام تنفر از اقدامات تروریستی استکبار جهانی یک ضرورت است.
وی از کمک شاهرودیها به جبهه مقاومت تقدیر کرد و گفت: کمکهای خوبی در شهرستان جمعآوری و ارسال شد که این نشان از رویه انسان دوستانه ملت ایران در کمک به هموطنان و دیگر ملتها در حوادث است.
انتهای پیام