کد خبر: 4250387
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶
وزیر کشور:

کمک به بخش خصوصی راهبردی مطمئن برای توسعه و اشتغالزایی است

اسکندر مؤمنی با بیان اینکه سمنان نقش مهمی در اقتصاد کشور دارد، گفت: دولت به تنهایی نمی‌تواند رونق اقتصادی و اشتغالزایی ایجاد کند و کمک به بخش خصوصی راهبردی مطمئن برای توسعه و اشتغالزایی است.

اسکندر مومنی وزیر کشور در آیین تودیع و معارفه استاندار سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، اسکندر مؤمنی، وزیر کشور، امروز، پنجم آذرماه در آیین تکریم و معارفه استاندار سمنان با بیان اینکه دوران دفاع مقدس بهترین الگو برای همه است، گفت: در آن دوران هیچ سلسله‌ مراتب و آیین انضباطی تعریف نشده بود، اما کوچکترین تمردی از سوی افراد در دوران دفاع مقدس وجود نداشت و دلیل این رفتار ایمان، احترام و اطاعت قلبی افراد بود.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی بیان کرد: یاد و نام این رئیس‌جمهور شهید که با توانمندی، اخلاص عمل و به دور از رویکرد سیاسی، برای خدمت به مردم تلاش می‌کرد، در چرخه خدمت باقی‌ می‌ماند.

وزیر کشور ضمن قدردانی از خدمات و فعالیت‌های سیدمحمدرضا هاشمی، استاندار سابق سمنان اظهار کرد: او همواره پرتلاش و مردم‌دار عمل کرد.

مؤمنی در خصوص استاندار جدید سمنان گفت: کولیوند از مرتبه کارشناسی کار و فعالیت کرده و دارای سابقه، و کارنامه درخشان و تجربه در عرصه‌های مختلف در سطح ملی و استانی است و مردم‌داری، ارتباط مؤثر و وفاق از ویژگی‌های مهم اخلاقی اوست.

وزیر کشور با بیان اینکه تمامی اعضای هیئت دولت چهاردهم با انتصاب کولیوند به‌عنوان استاندار سمنان با سابقه درخشان رأی اعتماد دادند، اظهار کرد: وی کسی است که دو سال دوره دانشجویی را هم در سمنان گذرانده است و آشنایی اولیه با این دیار دارد.

وی با بیان اینکه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی به ریاست استاندار مورد توجه باشد، گفت: دولت به تنهایی نمی‌تواند رونق اقتصادی و اشتغالزایی ایجاد کند و کمک به بخش خصوصی راهبردی مطمئن برای توسعه و اشتغالزایی است.

مؤمنی با اشاره به عبور سالانه ۲۰ میلیون زائر از استان سمنان یادآور شد: رونق گردشگری برای کمک به توسعه اقتصادی استان سمنان هم می‌تواند راهبردی تعیین‌کننده باشد.

وی با بیان اینکه سمنان ظرفیت‌های زیاد و نقش مهمی در اقتصاد کشور دارد و در طول تاریخ نیز نقش مهمی در انسجام و قوام نظام جمهوری اسلامی داشته است، اظهار کرد: کمک به افزایش شمار گردشگران خارجی یکی از چشم‌اندازهای دولت چهاردهم است که انتظار می‌رود جذب گردشگر خارجی نیز مدنظر باشد.

انتهای پیام
captcha