کد خبر: 4259894
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵
استاندار سمنان:

اطلس جامع پدافند غیرعامل استان سمنان تدوین شود

محمد جواد کولیوند گفت: به‌روز رسانی و اجرای دستورالعمل‌های موجود و در صورت لزوم تدوین دستورالعمل ویژه برای دستگاه‌های اجرایی در حوزه پدافند غیرعامل در مواقع ضرور، پیش زمینه تدوین اطلس جامع پدافند غیرعامل استان است که باید اجرایی شود.

محمد جواد کولیوند استاندار سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، محمد جواد کولیوند، استاندار سمنان عصر روز گذشته، 24 دی‌ماه در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان که با حضور سردار قمی، معاون بسیج و امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور در محل سالن جلسات یادگار امام(ره) استانداری برگزار شد، گفت: برای موفقیت در امور مرتبط با پدافند غیرعامل، باید نگاه و رویکرد ویژه‌ای به حوزه زیرساخت در بخش‌های آب، برق، گاز، درمان، تأمین سوخت و سایر موارد داشته باشیم.

وی ادامه داد: مقوله آموزش در راستای مدیریت بهتر در مواقع بحران و اضطرار، به طور جد سرلوحه کاری حوزه پدافند غیرعامل قرار گیرد.

کولیوند با بیان اینکه دوری از جزیره‌ای عمل کردن، قرار گرفتن تحت فرماندهی واحد و بهره‌گیری از تجربه گذشته به عنوان چراغ راه آینده، اموری بسیار حیاتی و موثر برای بازگرداندن شرایط به حالت عادی در مواقع بحران و اضطرار است یادآور شد: امروز و در حالت عادی، توجه به پدافند غیرعامل و پیش‌بینی الزامات و تجهیزات مورد نیاز در زمان وقوع بحران و شرایط اضطرار، بواقع آینده پژوهی برای دستیابی به آمادگی کامل و صد درصدی است.

استاندار سمنان ضمن تأکید بر برگزاری مستمر جلسات پدافند غیرعامل شهرستان‌های استان از سوی فرمانداران، یادآور شد: رؤسای دستگاه‌های اجرایی استان، کارشناسان متخصص، با انگیزه و دارای علم روز را برای پیشبرد امور در حوزه پدافند غیرعامل و پیگیری موارد مرتبط با مدیریت بحران به کار گیرند.

به گفته وی؛ مدیران در سطح استان در راستای موفقیت هرچه بیشتر در حوزه‌های مختلف از جمله پدافند غیرعامل، ضرورت دارد تا با استفاده از علم و تکنولوژی روز و فناوری‌های نوین، اطلاعات خود را بروز و تکمیل کنند.

انتهای پیام
captcha