کد خبر: 4261457
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۲

اجرای طرح سنجش دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه در استان سمنان

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان از اجرای طرح سنجش دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه در استان تا اردیبهشت‌ماه سال آینده خبر داد.

اشرف السادات داودالموسوی  رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، اشرف‌السادات داودالموسوی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان ظهر امروز، 4 بهمن در نشست شورای معاونان آموزش و پرورش استان سمنان از اجرای طرح سنجش دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه در استان سمنان خبر داد و افزود: طرح‌های ویژه برای مدارس استثنایی نیازمند توجه ویژه است.

وی ادامه داد: ثبت دقیق معلولیت دانش‌آموزان و همکاری با مراکز جامع رشد تربیتی یکی از طرح‌هایی است که در مجموعه آموزش و پرورش استثنایی استان در دست اجراست.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان با بیان اینکه سنجش دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید تا اردیبهشت سال آتی به‌طور کامل انجام می‌شود، متذکر شد: توجه به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در مناطق محروم و ارائه خدمات آموزشی مناسب به آن‌ها، دیگر موضوعی است که در مجموعه آموزش استثنایی استان پیگیری می‌شود.

داودالموسوی خواستار همراهی بیشتر مدیران مدارس استان سمنان با این دست طرح‌ها شد و افزود: اجرای برنامه‌های فرهنگی و پرورشی ازجمله انتخابات شورای دانش‌آموزی و روز جهانی عصای سفید در زمره موضوعاتی است که ما در آنها نیازمند توجه بیشتر مدیران مدارس هستیم.

به گفته وی برگزاری جشنواره‌ها و مسابقات ورزشی ویژه دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه یکی از اقداماتی است که در طول سال در آموزش و پرورش استثنایی استان پیگیری می‌شود، اما این امر نیازمند همراهی بیشتر مدیران آموزشگاه‌های استان برای اعزام دانش‌آموزان استثنایی است.

انتهای پیام
captcha