کد خبر: 4264603
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۲
امام جمعه سمنان:

رشادت و دلیری روزهای انقلاب برای نسل جدید بازگو شود

حجت الاسلام مطیعی گفت: رشادت و دلیری و خاطرات آن روزهای انقلاب برای نسل جدید بازگو و از ظرفیت جوانان برای امور کشور بهره گرفته شود.

حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی، امام جمعه سمنانبه گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی، امام جمعه سمنان ظهر امروز، 19 بهمن در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سمنان با بیان اینکه استان سمنان از ظرفیت‌های خوبی برای برگزاری رویدادهای ورزشی برخوردار است، گفت: انتظار می‌رود در کنار برگزاری این رویدادها به پیوست‌های فرهنگی نیز توجه شود.

وی منظور از پیوست فرهنگی را شناساندن ارزش‌های انقلاب و نظام دانست و افزود: شهیدان یکی از مظاهر ارزشمند هستند که در خلال برنامه‌های ورزشی باید مد نظر برگزار کنندگان قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه علاوه بر ورزش در دیگر حوزه‌ها از جمله صنعت و گردشگری نیز این استان حرف زیادی برای گفتن دارد، اظهار کرد: این مزیت‌ها باید بتواند در رشد و توسعه استان سمنان اثر گذار شود.

حجت‌الاسلام مطیعی با بیان اینکه همزمان با نزدیک شدن به ایام الله ۲۲ بهمن از جوانان انتظار می‌رود که با شور و شوق در راهپیمایی حضور یابند، یادآور شد: با توجه به ایام شعبانیه و روز جوان ضروری است تا زمینه حضور فراهم شود.

به گفته وی، باید رشادت و دلیری و خاطرات آن روزهای انقلاب برای نسل جدید بازگو و از ظرفیت جوانان برای امور کشور بهره گرفته شود.

انتهای پیام
captcha