کد خبر: 4265489
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶

آغاز به کار ۳۰ آشپزخانه اطعام مهدوی در سمنان

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) سمنان گفت: در آستانه نیمه شعبان، ۳۰ آشپزخانه اطعام مهدوی در شهرستان‌های این استان با هدف طبخ و توزیع غذای گرم بین نیازمندان آغاز به‌کار کرد.

اطعام مهدوی

به گزارش ایکنا از سمنان، حمیدرضا کشاورزیان، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) سمنان، 23 بهمن‌ماه در سخنانی گفت: در آستانه نیمه شعبان و سالروز میلاد امام زمان(عج)، ۳۰ آشپزخانه اطعام مهدوی در شهرستان‌های استان سمنان با هدف طبخ و توزیع غذای گرم بین نیازمندان آغاز به‌کار کرد.

وی ادامه داد: آشپزخانه‌های اطعام مهدوی با محوریت مراکز نیکوکاری در استان سمنان اقدام به طبخ و توزیع غذای گرم بین نیازمندان خواهند کرد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد سمنان با اشاره به اینکه این طرح به نام مبارک امام زمان(عج) مزین شده اظهار کرد: سال‌های متوالی است که پویش اطعام مهدوی با کمک مساجد، مراکز نیکوکاری، حسینیه‌ها، گروه‌های جهادی، مردم و‌ خیران اجرا می‌شود و امسال نیز توزیع همین میزان غذای گرم و سبد کالا بین مددجویان و نیازمندان پیش‌بینی شده است.

کشاورزیان با اشاره به فعالیت ۱۶۰ مرکز نیکوکاری در سمنان بیان کرد: خیران برای مشارکت در طرح اطعام مهدوی می‌توانند با مراجعه به مراکز نیکوکاری و دفاتر یازده‌گانه کمیته امداد کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود را با هدف کمک به نیازمندان اهدا کنند.

یادآور می‌شود، سامانه نیکوکاری الکترونیک استان سمنان به نشانی Www.nikookari-smn.ir، شماره کارت ۰۴۳۸-۵۰۰۳-۹۹۷۹-۶۰۳۷ و کد دستوری (#۰۲۳*۸۸۷۷*) برای مشارکت در این طرح در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام
captcha