کد خبر: 4266359
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۳
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان:

امنیت بستر لازم برای فعالیت‌های دینی و اجتماعی است

مهدی آقابراری با تأکید بر نقش حیاتی امنیت در جامعه و تأثیر آن بر همه ابعاد زندگی، آن را بستر لازم برای فعالیت‌های دینی و اجتماعی دانست.

مهدی آقا براری سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، مهدی آقابراری، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان امروز، 27 بهمن‌ماه در آیین نواختن زنگ امنیت در راستای شعار «چهل سال اقتدار و امنیت با مشارکت مردم در دبیرستان دخترانه شاهد بر نقش حیاتی امنیت در جامعه و تأثیر آن بر همه ابعاد زندگی بشر، تأکید و با اشاره به حدیث نبوی مبنی بر دو نعمت امنیت و سلامت اظهار کرد: بسیای از ما تا زمانی که از این دو نعمت بزرگ برخوردار هستیم، قدر آن را نمی‌دانیم.

وی با بیان اینکه امنیت از مقوله‌هایی است که از دیرباز در جوامع بشری مورد توجه بوده و در سایه آن، قابلیت‌ها و استعدادهای بشری شکوفا می‌شوند، اظهار کرد:  تاریخ نشان می‌دهد که کشور ما دچار زخم‌هایی از سوی استکبار بوده و از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری حضرت امام(ره) دست استعمارگران غرب و شرق از کشور ما کوتاه شد؛ اما دشمنان همچنان خشم خود را نسبت به ما نشان دادند و جنگ تحمیلی را به ما تحمیل کردند.

آقابراری با اشاره به شرایط پیش از انقلاب اسلامی و نقش سربازان گمنام امام زمان(عج) در تأمین امنیت کشور متذکر شد: در آن زمان، کشور ما مستعمره کشورهای غربی بود و بعد از پیروزی انقلاب، با وجود تمام چالش‌ها و جنگ‌ها، استقلال و امنیت کشور حفظ شد و امروز نیز سربازان گمنام بدون هیچ چشم‌داشتی در تلاش هستند تا ما در امنیت کامل زندگی کنیم و آینده کشور از آن شما باشد.

وی به نقش دین در جامعه، اشاره کرد و افزود: اگر امنیت وجود نداشته باشد، دین نیز نمی‌تواند پابرجا بماند و امنیت، بستر لازم برای فعالیت‌های دینی و اجتماعی است و باید همواره قدردان آن باشیم.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان از همه حاضران خواست تا هوشیار باشند و فریب وعده‌های بی‌اساس دشمنان را نخورند و با همکاری و همدلی، امنیت و آرامش کشور را حفظ کرده و به تأمین آینده‌ای بهتر برای نسل‌های آینده کمک کنند.

انتهای پیام
captcha