کد خبر: 4271155
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶

آغاز ثبت‌نام ظرفیت‌های خالی حج تمتع در سمنان

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان از آغاز ثبت‌نام ظرفیت‌های خالی حج تمتع در این استان خبر داد و گفت: تمامی دارندگان اسناد ودیعه تا ۱۵ بهمن ۸۶ فرصت ثبت‌نام در این ظرفیت باقیمانده را خواهند داشت.

قدرت الله چتری مدیر کل حج و زیارت استان سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، قدرت‌الله چتری، مدیرکل حج و زیارت استان، 21 اسفندماه در سخنانی از آغاز ثبت‌نام ظرفیت‌های خالی حج تمتع در این استان خبر داد و گفت: بنابر اعلام سازمان حج و زیارت ظرفیت‌های خالی باقیمانده استان به تعداد بسیار محدود از چهارشنبه، ۲۲ اسفندماه از ساعت ۱۰ صبح بازگشایی می‌شود و متقاضیان می‌توانند از طریق سامانه my.haj.ir در کاروان‌هایی که ظرفیت خالی داشته باشند ثبت‌نام کنند.

وی افزود: متقاضیانی که به‌صورت زوجی تقاضای ثبت‌نام دارند، الزاماً باید در یک گروه (همسر زیر گروه باشد) و به‌صورت همزمان در کاروان ثبت‌نام کنند.

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان با تأکید بر اینکه چنانچه به هر دلیلی یکی از زوجین موفق به ثبت‌نام نشود، مدیریت حج و زیارت استان امکان تأمین ظرفیت برای وی را نخواهد داشت، اظهار کرد: در این مرحله نیازی به پرداخت هزینه کاروان نبوده و پس از انتخاب کاروان باید پرداخت‌ها با هماهنگی مدیر کاروان انجام شود.

چتری بیان کرد: تمامی دارندگان اسناد ودیعه تا ۱۵ بهمن ۸۶ فرصت ثبت‌نام در این ظرفیت باقیمانده را خواهند داشت که در این راستا هیچ ظرفیتی برای جاماندگان از این مرحله ثبت‌نام میسر نخواهد بود.

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان با بیان اینکه سفرهای عمره مفرده رمضانیه و نوروز نیز با برنامه‌ریزی در حال اجراست، گفت: در زمینه عمره ۱۴۰۳ و نوروز ۱۴۰۴، ۳۰ کاروان در قالب گروه‌های مختلف ۹۰ و ۱۲۰ و ۱۳۵ نفره به ظرفیت سه هزار و ۵۰۰ نفری به استان سمنان اختصاص داده شده است.

وی یادآور شد: سه کاروان استان سمنان علاوه بر حضور طی ماه رمضان در جوار خانه خدا، تحویل سال نو شمسی را در مکه و یا مدینه خواهند بود.

انتهای پیام
captcha