کد خبر: 4278354
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۰
امام جمعه مهدیشهر:

روز دختر فرصتی برای تبیین جایگاه دختران در دین مبین اسلام است

حجت‌الاسلام محمد بارانی با بیان اینکه زن محور جامعه است گفت: دشمنان با درک این نقش زنان، ترویج بی حیایی را به مثابه حربه جدی در جنگ نرم به‌کار بسته و از رسانه‌ها در این زمینه بهره می‌گیرند.

حجت الاسلام بارانی امام جمعه مهدیشهر

به گزارش ایکنا به نقل از ستاد نماز جمعه استان سمنان، حجت الاسلام محمد بارانی، امام جمعه مهدیشهر امروز، 5 اردیبهشت‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مهدیشهر ضمن گرامی داشت سالروز ولادت حضرت معصومه(س) گفت: وجود با برکت این بانوی تأثیرگذار در تاریخ اسلام سبب شده تا قم امروز کانون معنویت و عارفان و مراجع بزرگ مانند امام (ره)، آیات عظام مرعشی، بهجت، طباطبایی باشد.

وی با بیان اینکه ولادت این بانوی گرانقدر، روز دختر نامگذاری شده که فرصتی برای تبیین جایگاه دختران در دین مبین اسلام است، افزود: دین اسلام جایگاه والایی به دختران می‌دهد.

امام جمعه مهدیشهر ادامه داد: پیامبر(ص) فرمودند هر کس یک دختر داشته باشد، خداوند برای او پوششی از آتش جهنم قرار خواهد داد و هر کس دو دختر داشته باشد خداوند بهشت را برایش واجب می‌سازد و اگر سه دختر داشته باشد خداوند جهاد را از او برمی‌دارد و خودش یک مجاهد محسوب می‌شود.

حجت‌الاسلام بارانی با بیان اینکه مسئولیت پذیری، معنویت، مهربانی و عطوفت و سخت‌کوشی در زمره ویژگی بانوان جامعه اسلامی ما است، تصریح کرد: یکی از افتخارات جامعه زنان ما این است که هفت هزار شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده‌اند و این نشان از سهم و نقش آفرینی دختران ما در روند انقلاب اسلامی است.

به گفته وی به همین دلیل نقش‌آفرینی است که دختران ما مورد هجمه سنگین دشمن قرار گرفته‌اند که در این راستا مادران نقش پرورش یک انسان را بر عهده دارند که می‌تواند جامعه را متحول سازد.

امام جمعه مهدیشهر افزود: ترویج بی حیایی و بی غیرتی در بین زنان و مردان جامعه یکی از اهداف دشمنان در جنگ فرهنگی با خانواده ایرانی و اسلامی بود.

انتهای پیام
captcha