کد خبر: 4278362
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵
امام جمعه شاهرود:

پیشرفت‌های ایران در عرصه‌های دفاعی و علمی بی‌نظیر است

حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی گفت: امروز ایران اسلامی در عرصه‌های دفاعی و علمی پیشرفت‌هایی نسبت به گذشته دارد که بی‌نظیر است.

حجت الاسلام سعیدی امام جمعه شاهرود

به گزارش ایکنا به نقل از ستاد نماز جمعه استان سمنان، حجت‌الاسلام علی سعیدی، امام جمعه موقت شاهرود امروز، 5 اردیبهشت‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه در جوار مزار شهید گمنام شهرک همت شاهرود، گفت: امروز ایران اسلامی در عرصه‌های دفاعی و علمی پیشرفت‌هایی نسبت به گذشته دارد که بی‌نظیر است. 

امام جمعه موقت شاهرود با بیان اینکه مردم در شرایط کنونی نباید وارد سرمایه‌گذاری در بازار طلا و دلار شوند زیرا ممکن است با تغییر شرایط دچار ضرر زیاد شوند، اظهار کرد: مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی باید زمینه سرمایه‌گذاری مردم با سود تضمینی را فراهم کنند تا از تجارت دلار و طلا کاسته شود.

وی با اشاره به پنجم اردیبهشت سالروز شکست آمریکا در طبس، اظهار کرد: این واقعه یکی از معجزه‌های انقلاب و امداد غیبی و الهی بود که به‌رغم همه پیش‌بینی‌ آمریکایی‌ها، طوفان هیبت آنها را شکست.

امام جمعه موقت شاهرود به نهم اردیبهشت مصادف با یکم ذی‌القعده سالروز تولد حضرت فاطمه معصومه(س) اشاره کرد و افزود: این بانوی بزرگوار و مبارز اسلام، الگویی مناسب برای زنان مسلمان امروزی است.

وی با اشاره به دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس، یادآور شد: نامگذاری این روز به‌نام خلیج فارس موجب شد تمام نقشه‌ها و دسیسه‌های دشمنان خنثی شود.

حجت‌الاسلام سعیدی به یازدهم اردیبهشت روز جهانی کارگر اشاره کرد و افزود: قشر کارگر بسیار شریف و زحمت‌کش هستند و انتظار می‌رود تامین نیازهایشان به شکل شایسته‌ای انجام شود.

یادآور می‌شود، براساس تصمیم ستاد اقامه نماز جمعه شاهرود مقرر شد برگزاری نماز جمعه هر هفته با توجه به شرایط جوی و مکانی در یکی از محله‌های شاهرود به‌صورت دوره‌ای اقامه شود.

انتهای پیام
captcha