کد خبر: 4289508
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۴

ایجاد اطلس تجهیزات آموزش و پرورش در سمنان

استاندار سمنان از ایجاد اطلس تجهیزات آموزش و پرورش با هدف توزیع عادلانه امکانات آموزشی در سراسر استان خبر داد.

نشست شورای آموزش و پرورش سمنان


محمد جواد کولیوند
، استاندار سمنان، صبح امروز، 29 خردادماه در نشست شورای آموزش و پرورش استان با بیان اینکه ایجاد اطلس تجهیزات آموزش و پرورش با هدف توزیع عادلانه امکانات آموزشی در سراسر استان یک کار ارزشمند است، گفت: این اقدام به شناسایی کمبودها و احصای امکانات آموزشی در سراسر استان سمنان کمک خواهد کرد.

وی افزود: عدالت تجهیزاتی که در سراسر استان به‌خصوص مناطق روستایی به‌مثابه یک اولویت در دستور کار قرار دارد.

استاندار سمنان بر نگاه عادلانه در خصوص توزیع تجهیزات و امکانات آموزشی در استان تأکید کرد و گفت: ضرورت افزایش نشاط علمی و تقویت پیوند میان آموزش و ارزش‌های دینی و ملی دیگر موضوعی است که آموزش و پرورش استان سمنان باید به آن توجه ویژه داشته باشد.

کولیوند آموزش و پرورش را در خط مقدم امید‌آفرینی در کشورمان و استان سمنان دانست و افزود: امید، اعتماد به جوانان و حمایت از فرهنگیان متعهد از جمله مسائل مهمی است که می‌تواند در مسیر تربیت نسل انقلابی و آگاه مؤثر باشد.

وی اعتماد به مجموعه آموزش و پرورش و نیروی جوان متخصص را از جمله دارایی‌های ارزشمند این نهاد در کشور معرفی کرد و گفت: این سرمایه اجتماعی ارزشمند، فرصتی مهم برای ارتقای آگاهی، امیدآفرینی و انتقال مفاهیم اصیل انقلاب اسلامی است.

انتهای پیام
captcha