کد خبر: 4290592
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱
سمیرا کرمی:

جهاد تبیین از وظایف ذاتی زنان است

مدیرکل زنان و خانواده استانداری سمنان با اشاره به نقش مؤثر زنان در همه عرصه‌ها گفت: جهاد تبیین از وظایف ذاتی زنان است که باید جدی گرفته شود.

سمیرا کرمی مدیر کل زنان و خانواده استانداری سمنان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری سمنان، سمیرا کرمی، مدیرکل زنان و خانواده استانداری سمنان، سوم تیرماه در كارگروه استانی زنان، دفاع مقدس و مقاومت با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد قرائت سوره فتح، دعای توسل و دعای ۱۴ صحیفه سجادیه، اقتدارآفرینی رزمندگان اسلام را در واکنش فرماندهان نظامی در حمله به پایگاه العدید قطر را نقطه عطفی با توجه به شرایط کنونی کشور برشمرد.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری  ادامه داد: اگر زنان حماسه جنگ را نمی‌سرودند و در خانه‌ها جنگ را یک ارزش تلقی نمی‌کردند خیل عظیم بسیجی‌ها به سمت جبهه روانه نمی‌شد. 

کرمی با بیان اینکه جهاد تبیین از وظایف ذاتی زنان است که باید جدی گرفته شود، افزود: باید از حضور و تجربیات زنان در هشت سال دفاع مقدس الگو گرفت.

کرمی نقش‌آفرینی مجری توانمند صداوسیما را نشانه اقتدار کشور و زنان ایرانی دانست و یادآور شد: موضوع مهمی که بانوان می‌توانند در آن نقش اساسی داشته باشند تاب‌آوری در جنگ است، زیرا زنان اگر بتوانند در این شرایط تاب‌آوری خود را افزایش دهند و همدیگر را تشویق به صبر کنند، ضمن اینکه آرامش خود را حفظ می‌کنند آن را به جامعه نیز تزریق می‌کنند. زنان چاز نظر پشتیبانی، جهاد تبیین، حفظ آرامش در خانه می‌توانند مؤثر باشند.

وی افزود: چه در تزریق آرامش روانی به منزل، چه در مصرف اقتصادی و چه در همراهی با نیروهای مسلح کشور، زنان می‌توانند جلوی بسیاری از اغتشاشات را بگیرند و بهانه به دست دشمن ندهند، قطعاً با این حمایت‌های بانوان، دشمن حداقل در بعد جنگ روانی شکست خواهد خورد.

 

انتهای پیام
captcha