کد خبر: 4290905
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۶
قاسم شریفی بیان کرد:

تدوین برنامه عملیاتی برای نظام مسائل جامع در نهادهای قرآنی استان سمنان

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان با تأکید بر ضرورت همکاری و هم‌گرایی دستگاه‌های اجرایی در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی، خواستار تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای ایجاد نظام جامع مسائل قرآنی شد.

قاشم شریفی مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، قاسم شریفی، مدیرکل آموزش و پرورش استان، امروز، 4 تیر در نشست اعضای کارگروه استانی توسعه آموزش عمومی قرآن کریم در این اداره کل ضمن محکوم‌کردن حملات تروریستی رژیم سفاک صهیونیست و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این واقعه از تلاش‌های نیروهای مسلح کشور در دفاع از امنیت ملی و شکل‌گیری وحدت و هم‌گرایی کم‌نظیر در جامعه قدردانی کرد.

وی بر اهمیت ایجاد هم‌گرایی و هم‌کاری برای نهادینه‌سازی فرهنگ قرآنی در بین دانش‌آموزان، معلمان و والدین تأکید کرد و افزود: انس با قرآن کریم باید به‌عنوان هدف اصلی محور برنامه‌های آموزشی قرار گیرد.

شریفی با تأکید بر اینکه تحقق این هدف، زمینه‌ساز روخوانی و تدبر در قرآن خواهد شد، یادآور شد: باید تلاش کنیم تا استان سمنان به‌عنوان یکی از پنج استان برتر کشور در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی شناخته شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان تشکیل کمیسیون توسعه عمومی را گامی برای هم‌سویی فعالیت‌ها برشمرد و افزود: به برکت نظام اسلامی، بستر مناسبی برای پیشرفت فعالیت‌های قرآنی فراهم‌ شده و انتظار داریم با اجرای اهداف ۹گانه شورای توسعه آموزش عمومی، قرآن در زندگی آحاد جامعه، ساری و جاری شود تا شاهد تحول همه‌جانبه باشیم.

به گفته وی، این نشست‌های تخصصی در واقع فرصتی را فراهم می‌سازد تا ابتدا نگرش‌ها را نزدیک کرده و سپس با همدلی و هم‌فکری به سمت هدف غایی پیش رویم.

شریفی با اشاره به تشکیل کمیسیون‌های تخصصی و ایجاد بانک اطلاعاتی فعالان علوم قرآنی، خواستار برگزاری نشست‌های تخصصی به‌صورت گردشی با دعوت از اعضای این کارگروه شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان بیان کرد: اهداف ۹گانه سند تحول بنیادین به تمامی دستگاه‌های عضو ثابت این کارگروه، ابلاغ و برای ایجاد یک نظام مسائل جامع اعم از درون‌سازمانی و برون‌سازمانی در راستای ترویج فرهنگ قرآنی، برنامه‌های عملیاتی تدوین شود.

انتهای پیام
captcha