کد خبر: 4293963
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۲
نماینده ولی‌ فقیه در سمنان:

حفظ سرمایه اجتماعی با خدمت‌رسانی به مردم محقق می‌شود

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی با بیان اینکه حفظ سرمایه اجتماعی کنونی یکی از وظایف مهم کارگزاران نظام است که با خدمت‌رسانی محقق می‌شود، گفت: همه مسئولان و نیز مردم باید آمادگی خود را در برابر توطئه‌های احتمالی دشمن حفظ کنند.

حجت الاسلام مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در سمنان در جلسه شورای اداری استان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی، نماینده ولی‌ فقیه در سمنان، 21 تیرماه در دومین جلسه شورای اداری استان با اشاره به برگزاری باشکوه مجالس حسینی در نقاط مختلف استان به تبیین ابعاد نهضت عاشورا پرداخت و گفت: حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) در روایتی می‌فرمایند که خداوندا تو آگاهى كه آنچه به دست ما انجام شد به‌خاطر سلطنت، سیطره و یا کشورگشایی و منفعت‌طلبی و مال‌اندوزی نبود، بلكه خواستيم تا نشانه‌های دين تو را به دیگران نشان دهیم و نابسامانی‌ها و کمبودها را در شهرهاى تو جبران کنیم كه مظلومان تو روى آسايش و امنيت ببينند که این موضوع نیز یکی از اهداف انقلاب اسلامی است.

امام جمعه سمنان بیان کرد: مسئول و کارگزار نظام جمهوری اسلامی نمی‌تواند بگوید من کار خودم را انجام می‌دهم و با دین دیگران کاری ندارم و مردم می‌توانند به بهشت یا جهنم بروند، چراکه اجرای احکام الهی فلسفه قیام امام حسین(ع) است و امام خمینی(ره) نیز این هدف را دنبال می‌کردند.

مطیعی تلاش مسئولان برای اجرای احکام اسلامی را وظیفه آنان برشمرد و افزود: امام حسین(ع) در راه امر به معروف و نهی از منکر به شهادت رسیدند و امروز نیز بزرگترین منکر، حکومت‌های ظالم، استکباری و استعماری هستند، بنابراین ایستادگی ما در برابر استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌الملل نیز از این امر نشئت می‌گیرد.

رئیس‌ شورای فرهنگ عمومی سمنان با تأکید بر نقش محوری و بی‌بدیل مردم در تحقق اهداف انقلاب اسلامی یادآور شد: در جریان جنگ تحمیلی اخیر ایثار، فداکاری و همدلی اقشار مختلف مردم را به وضوح مشاهده کردیم که فقط جلوه‌هایی از آن در رسانه‌ها منعکس شد.

امام جمعه سمنان ضمن قدردانی از پذیرایی مردم استان از مسافران متأثر از جنگ تحمیلی اخیر گفت: حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) فرمودند که اگر همراهی مردم نباشد ظالمان و‌ ستمکاران بر شما غالب می‌شوند تا نور پیامبر(ص) را خاموش کنند و البته خدا برای ما کافی است و به او توکل می‌کنیم و به‌سوی او بازمی‌گردیم.

مطیعی با بیان اینکه مسئولان بخش‌های مختلف استان باید از نقش خود در حفظ همدلی و یکپارچگی به‌دست‌ آمده در هفته‌های گذشته به‌خوبی مطلع باشند، اظهار کرد: اگر خدمت‌رسانی دستگاه‌های اجرایی و سایر بخش‌ها به مردم افزایش یابد، رضایتمندی و انسجام مردم نیز حفظ خواهد شد.

وی با بیان اینکه مردم و مسئولان هیچ‌گاه نباید از استمداد و یاری خواستن از خداوند متعال غافل شوند، بیان کرد: یکی از الطاف و عنایات الهی که گاهی از آن غفلت می‌کنیم، نقش محوری امام جامعه مسلمین و ولایت فقیه است که البته همگان در جریان حوادث اخیر به اهمیت آن پی بردند.

امام جمعه سمنان با بیان اینکه در هفته‌های گذشته رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی مایه آرامش عمومی بود و ایشان در کنار این امر، فرماندهی و مدیریت جنگ و مسائل سیاست داخلی و خارجی را نیز بر‌عهده داشتند یادآور شد: همان‌طور که همگان دیدند فرماندهان ارشد نظامی به سرعت جایگزین فرماندهان شهیدمان شدند.

مطیعی با بیان اینکه حفظ سرمایه اجتماعی کنونی یکی از وظایف مهم کارگزاران نظام است که با خدمت‌رسانی محقق می‌شود، افزود: لازم می‌دانم از اقدامات و پیگیری‌های صورت گرفته توسط استاندار محترم، مدیران کل و اعضای شورای تأمین استان در جریان حوادث اخیر قدردانی کنم و البته این نکته را متذکر می‌شوم که همه مسئولان و نیز مردم باید آمادگی خود را در برابر توطئه‌های احتمالی دشمن حفظ کنند.

نماینده ولی‌ فقیه در استان سمنان ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده در حوزه مدل‌سازی مدیریت ناترازی انرژی در استان گفت: کیفیت این برنامه‌ها به‌گونه‌ای بود که مسئولان دولت خواستار انتقال تجربه استان سمنان به سایر استان‌ها شدند.

امام جمعه سمنان با تأکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی به یک درخت تنومند تبدیل شده است که هیچ تهدیدی نمی‌تواند خدشه‌ای به آن وارد کند، افزود: حضور پررنگ مدیران و مسئولان در عرصه کار و تلاش در این مقطع خاص، مایه امید و اطمینان مردم برای رفع مشکلات خواهد بود.

همچنین در این جلسه از خانواده معظم شهید «جعفر کشمیر» تجلیل شد.

انتهای پیام
captcha