کد خبر: 4294850
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۳
27 تیر

ثبت‌نام اربعین حسینی در سامانه سماح آغاز می‌شود

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان از شروع ثبت‌نام اربعین حسینی در روز جمعه خبر داد و افزود: دریافت بیمه درمانی، ارز ۲۰۰ هزار دیناری و رزرو حمل‌ونقل هوایی و زمینی از شرایط ضروری این سفر است.

ثبت‌نام اربعین حسینی در سامانه سماح آغاز می‌شود

به گزارش ایکنا از سمنان، قدرت‌الله چتری، مدیر کل حج و زیارت استان سمنان، صبح امروز، 26 تیر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ثبت‌نام اعزام زائران به اربعین حسینی در سامانه سماح از روز جمعه ۲۷ تیرماه ساعت ۹ صبح آغاز می‌شود که متقاضیان با مراجعه به سایت می‌توانند نسبت به ثبت‌نام و تأیید اطلاعات خود اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه برای دریافت پوشش بیمه‌ای و درمانی الزاماً زائران باید در سامانه سماح ثبت‌نام نمایند اظهار کرد: مبلغ ۱۴۰ هزار تومان برای پرداخت پوشش بیمه منظور شده که ۲۵ هزار تومان آن برای هزینه‌های درمانی و ۱۱۵ هزار تومان هم مربوط به پوشش بیمه‌ای است.

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان ادامه داد: توجه به نکات ضروری هنگام ثبت‌نام الزامی است، که جهت برنامه‌ریزی واحدهای اجرایی در سطح استان و کشور، زائران باید در درج تاریخ رفت و برگشت، نوع وسیله نقلیه و ثبت مرز ورودی و خروجی خود دقت لازم را داشته باشند.

به گفته وی؛ افرادی می‌توانند نسبت به دریافت ارز اربعین ۲۰۰ هزار دینار عراقی اقدام کنند که در سامانه ثبت‌نام و کد رهگیری دریافت کنند و سپس از طریق اپلیکشن بانک‌های مربوط می‌توانند نسبت به دریافت ارز اقدام لازم را انجام دهند.

چتری با تأکید بر اینکه با پست بانک هماهنگی لازم انجام شده تا عزیزان ساکن در روستاها نیز بتوانند نسبت به ثبت‌نام و دریافت ارز اقدامات لازم را انجام دهند یادآور شد: داشتن گذرنامه زیارتی یا بین‌المللی از ضروریات سفر  است.

مدیر کل حج و زیارت استان افزود: گذرنامه‌ها باید حداقل شش ماه اعتبار داشته و برای اعزام اربعین داشتن گذرنامه زیارتی کفایت می‌کند.

چتری با بیان اینکه در سال گذشته ۳۱ هزار و ۴۵۴ نفر از استان سمنان در سامانه سماح ثبت نام کردند، متذکر شد: هزار نفر از فرودگاه‌های سمنان و شاهرود اعزام شدند.

وی با بیان اینکه هماهنگی لازم با شرکت هواپیمایی و صدور مجوزهای لازم انجام گرفته افزود: نرخ بلیط هواپیما از شاهرود و سمنان به زودی اعلام خواهد شد.

چتری با بیان اینکه نرخ کرایه اتوبوس به صورت کشوری اعلام شده، بیان کرد: نرخ کرایه از مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها توسط کمیته حمل و نقل در حال بررسی و در روزهای آتی اعلام می‌شود.

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان با بیان اینکه تمام خادمان موکب‌ها باید در سامانه سماح ثبت‌نام و پوشش بیمه‌ای خود را تکمیل کنند، گفت: این شامل موکب‌های داخل کشور نیز می‌شود.

 

انتهای پیام
captcha