کد خبر: 4303369
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۵

خبرنگاران در بیان خبر درست شجاعت داشته باشند

حجت الاسلام مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان سمنان با تاکید بر اهمیت حفظ وحدت و انسجام ملی گفت: یکی از ویژگی‌های خبرنگاران «شجاعت در بیان خبر» است.

حجت  الاسلام مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان سمنان در آیین روز خبرنگار

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان، شب گذشته، 12 شهریور در آیین بزرگداشت روز خبرنگار در استان با اشاره به حواشی بوجود آمده پیرامون ساماندهی خبرنگاران استان سمنان گفت: اصل ساماندهی خبرنگاران اقدام خوبی است اما نباید به از بین رفتن حقوق برخی خبرنگاران بیانجامد، همانطور که عده‌ای از بزرگواران نیز به این موضوع انتقاداتی داشتند‌.

وی ادامه داد: از سوی شورای فرهنگ عمومی استان سمنان به مدیرکل محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی استان پیشنهاد می‌دهیم کارگروهی ذیل این اداره‌کل تشکیل شود و بزرگوارانی که حق آنها ضایع شده و لازم بود در این جلسه حضور داشته باشند اما به دلیل نواقص موجود یا هر دلیل دیگری نتوانسته‌اند اطلاعات خود را در سامانه به ثبت برسانند، این امکان را داشته باشند از حقوق خود دفاع کنند تا شاهد خوشحالی همه عزیزان خبرنگار باشیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان با تاکید بر اینکه خبرنگار باید از علم و اطلاعات کافی در خصوص خبر مورد نظر برخوردار باشد یادآور شد: گاهی دیده می‌شود خبری مثلاً به نقل از یکی از نمایندگان ادوار مجلس در رسانه‌ها بیان می‌شود و گوینده خبر را بصورت کوچک و اصل خبر را در ابعاد بزرگ درج می‌کنند تا بتوانند آن موضوع را که نظر خودشان است به جامعه القا کنند یا اگر خبری نادرست منتشر می‌شود تکذیب آن‌را در گوشه‌ای از رسانه در ابعاد کوچک درج می‌کنند.

حجت الاسلام مطیعی با تاکید بر اهمیت حفظ وحدت و انسجام ملی یادآور شد: یکی دیگر از ویژگی‌های خبرنگاران شجاعت در بیان خبر است  اظهار کرد: اگر خبرنگاران مستندات و دلایل قانونی را در خصوص خبر خود در اختیار داشته باشند از محاکم قضایی و حقوقی سربلند بیرون خواهند آمد.

امام جمعه سمنان کوتاهی و اختصار را یکی از عوامل نفوذ خبر برشمرد و افزود: صحبت‌های کوتاه معمولا گیراتر و نافذتر هستند. 

رییس شورای فرهنگ عمومی استان با بیان اینکه حکایت هدهد و سلیمان یکی از قصه‌های درس آموز قرآن کریم است، گفت: از طرفی دیگر در این آیات بر وظایف حاکمان، مسئولان و مدیران نیز تاکید شده همانطور که سلیمان نبی(ع) می‌گوید من باید بر تمام مجموعه زیر نظر خود اشراف داشته باشم و حتی اگر یک پرنده در بین نیروهای من غایب است از آن مطلع باشم!

امام جمعه سمنان دقت نظر و مراقبت مسئولان نسبت به زیرمجموعه‌های خود را یکی از توصیه‌های مهم قرآن کریم به مدیران دانست و گفت: سرکشی‌های استاندار و فرمانداران که با هدف اطلاع از امورات زیرمجموعه انجام می‌شود اقدام ارزشمندی است تا خدای نکرده یکباره متوجه نشوند اختلاس سنگین یا سوءاستفاد‌ه ای صورت گرفته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با تاکید بر اینکه یک مسئول باید مراقب رفتار و عملکرد حتی یک نفر از پرسنل تحت امر خود باشد،یادآور شد: کارگزاران نظام باید مراقب باشند یک حضور یا عدم حضور و یا یک ترک فعل یا فعل باعث تحمیل خسارت به کشور نشود.

نماینده ولی‌فقیه در استان با توصیه به مدیران و مسئولان برای پرهیز از قضاوت عجولانه نیز گفت: سلیمان نبی(ع) راه ارائه دلایل محکم را برای هدهد باز گذاشت تا اگر قرار بر قضاوت باشد بر اساس علم و آگاهی صورت پذیرد چراکه متهم کردن دیگران هرچند آسان است اما نتیجه‌بخش نیست.

امام جمعه سمنان آزادی در ابراز نظر را عامل مهمی در موفقیت رسانه‌ها و سایر بخش‌ها دانست و متذکر شد: در حکومت صالحان نه از تملق و چاپلوسی خبری است و نه از ترس و واهمه که امیدواریم خداوند متعال، توفیق عمل به وظیفه را به همه ما در سایه عنایات حضرت ولیعصر(عج) و رهنمودهای مقام معظم رهبری عطا فرماید.

انتهای پیام
captcha