کد خبر: 4304093
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۸

هدف‌گذاری ۲۵ همتی خیرین مدرسه‌ساز برای سال جاری

رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور با اشاره به ساخت ۵۵ درصدی مدارس استان سمنان به همت خیرین از تحقق ۱۲ همت آورده خیرین در چهارماهه نخست سال ۱۴۰۴ و افزایش آن تا ۲۵ همت خبر داد.

حمید رضا شاه حسینی رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور

به گزارش ایکنا از سمنان، حمیدرضا شاه‌حسینی، رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور، ظهر امروز، 17 شهریور در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان با ارائه گزارشی از عملکرد سه‌ساله خیرین اظهار کرد: آورده خیرین در سال ۱۴۰۲ معادل ۱۱ همت، در سال ۱۴۰۳ معادل ۱۸ همت و در چهارماهه اول سال جاری نیز ۱۲ همت محقق شده است.

وی با بیان این‌که هنوز هفت‌ماه از سال باقی مانده، هدف‌گذاری نهایی برای سال ۱۴۰۴ را ۲۵ همت دانست و افزود: ۵۶ درصد مدارس کشور در سال گذشته توسط خیرین ساخته شده که امیدواریم این رقم در سال جاری به بیش از ۶۰ درصد برسد.

شاه‌حسینی از ساخت و بهره‌برداری ۵۵ درصد مدارس استان سمنان به‌همت خیرین خبر داد و از مسئولان خواست تا به مجمع خیرین و آموزش و پرورش کمک کنند.

رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور با بیان این‌که محتاج دعای علما هستیم، در زمینه پیگیری برای ساخت دانشگاه فرهنگیان استان سمنان قول مساعدت داد.

 قاسم شریفی، مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان نیز ضمن تبریک هفته وحدت و سال‌روز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) از مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان قدردانی کرد.

وی با اشاره به نیاز دانشگاه فرهنگیان به تغییر مکان، خواستار مشارکت خیرین در اجرای ماده ۲۳ برای تکمیل پروژه‌های آموزشی شد.

انتهای پیام
captcha