کد خبر: 4306417
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵

زنگ شکوفه‌ها در گرمسار نواخته شد

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان ر در آیین نمادین استانی زنگ شکوفه‌ها در گرمسار گفت: امروز بیش از ۱۲۵ هزار دانش‌آموز در استان و حدود ۹ هزار و ۵۰۰ کلاس اولی، قدم به مدرسه می‌گذارند.

ارسالی// زنگ شکوفه‌ها در سمنان نواخته شد

به گزارش ایکنا به نقل از اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان سمنان، قاسم شریفی، مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان، امروز، 31 شهریور در آیین نمادین استانی زنگ شکوفه‌ها در گرمسار با بیان اینکه امروز بیش از ۱۲۵ هزار دانش‌آموز در استان سمنان و حدود ۹ هزار و ۵۰۰ کلاس اولی، قدم به مدرسه می‌گذارند، اظهار کرد: استان سمنان در پوشش تحصیلی لازم‌التعلیم پایه اول، رتبه نخست کشور را دارد که به لطف خداوند و تلاش مسئولان کلاس اولین و همراهی اولیای با فرهنگ استان، قریب به ۹۹ درصد کودکانی که باید در کلاس اول حاضر شوند، امروز وارد مدرسه شده‌اند.

وی ضمن قدردانی از خیرین مدرسه‌ساز، به‌ویژه مرحوم «حاجی بابا قباخلو» خیر مدرسه‌ساز این مدرسه اشاره کرد و افزود: مدیران در تابستان شبانه‌روز تلاش کردند تا مدارس را برای سال جدید آماده کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان همدلی و وحدت مثال‌زدنی بین تمامی مسئولان شهرستان گرمسار، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، امام جمعه، اعضای شورای شهر و مدیران دستگاه‌های اجرایی را عاملی مهم برای پیشرفت این شهرستان برشمرد.

انتهای پیام
captcha