به گزارش ایکنا از سمنان، محمدجواد کولیوند، حسین میرزایی، استاندار سمنان، اول مهرماه در آیین بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴ – ۱۴۰۵ در مدرسه شاهد کافیه حسین میرزایی سمنان، ضمن تبریک فرارسیدن مهرماه و هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: آغاز سال تحصیلی فرصتی برای حرکت به سمت آیندهای روشن و شکوفا است و دانشآموزان بهعنوان آیندهسازان کشور باید با انگیزه و امید، مسیر پیشرفت علمی و مهارتی خود را دنبال کنند.
وی، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدا، متذکر شد: امام خمینی(ره) در روزهای اول جنگ فرمان بسیج عمومی را صادر کردند و ملت ایران با حضور یکپارچه و جانفشانیهای بینظیر، اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک کشور در اختیار دشمن قرار گیرد. امروز نیز وظیفه ماست که با تکیه بر روحیه ایثار و مقاومت، برای ساختن آیندهای قدرتمند تلاش کنیم.
کولیوند با قدردانی از تلاشهای مدیران آموزشوپرورش، نوسازی مدارس و خیرین در آمادهسازی فضاهای آموزشی، گفت: در سه ماه گذشته بیش از ۱۴ تا ۱۵ مدرسه جدید آماده و وارد چرخه آموزشی شد و در مجموع ۲۵۴ مدرسه با ۵۷۰ کلاس درس برای آغاز سال تحصیلی در قالب طرح شهید عجمیان بهسازی و شادابسازی شدند. همچنین ۷۲ پروژه تکمیل، تخریب و بازسازی مدارس در دست اقدام است که بخشی از آنها تا امروز به بهرهبرداری رسیده است.
این مقام عالی استان با اشاره به اهمیت هدایت تحصیلی و توسعه مهارتآموزی، یادآور شد: برای ارتقای جذابیت رشتههای فنیوحرفهای و کاردانش، بهزودی رشته هوانوردی در استان راهاندازی خواهد شد تا دانشآموزان با علاقه و انگیزه بیشتری وارد این حوزه شوند.
به گفته وی، هدف ما این است که جوانان پس از فارغالتحصیلی، علاوه بر دانش تئوری، یک مهارت شغلی مشخص داشته باشند تا بتوانند بهسرعت وارد بازار کار شوند و در سربلندی خانواده و کشور نقشآفرینی کنند.
وی با بیان اینکه هماکنون ۷۰ درصد دانشآموزان هنرستانهای استان دارای شغل هستند، بیان کرد: ضروری است مسیر آموزش مهارتی را بهگونهای طراحی کنیم که هر دانشآموز پس از پایان تحصیل، توانمندی لازم برای ایجاد شغل و درآمد مستقل را داشته باشد.
وی ابراز امیدواری کرد: سال تحصیلی جدید با تلاش مضاعف فرهنگیان، همراه با موفقیت، نشاط و شکوفایی علمی برای دانشآموزان و افتخار برای استان سمنان و کشور باشد.
انتهای پیام