کد خبر: 4307463
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۰
غلامرضا سلیمانی:

ایران پرچمدار تمدن اسلامی است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه ایران پرچمدار تمدن اسلامی است و دشمنان تلاش دارند حرکت کشور را متوقف کنند، گفت: مردم با ایستادگی، مقاومت همه‌جانبه و پیشرفت روزافزون همواره پیروز خواهند شد.

غلامرضا سلیمانی  رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سپاه استان سمنان، غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، پنجم مهرماه در ششمین شب دومین کنگره ملی بزرگداشت سه هزار شهید استان سمنان و در جمع رزمندگان و ایثارگران استان با بیان اینکه انقلاب اسلامی به‌دنبال صلح و آزادی است و هر زمان جنگی رخ داده، دفاع و مقاومت سرلوحه کار کشور بوده است، اظهار کرد: این انقلاب به دنیا ثابت کرده که هدفش صلح، آزادی و عدالت است، نه جنگ؛ اما هر زمان جنگی بر کشور تحمیل شده، دفاع و مقاومت سرلوحه کار ملت ایران بوده و پیروزی همواره از آن ما بوده است.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی عظمتی از یک ملت تمدن‌ساز است و کشور ایران با تمسک به اخلاق و معنویت، علم و دانش و سبک زندگی اسلامی در مسیر ساخت تمدن اسلامی گام برمی‌دارد.

سلیمانی با بیان اینکه ایران پرچمدار تمدن اسلامی است و دشمنان تلاش دارند حرکت کشور را متوقف کنند، گفت: مردم با ایستادگی، مقاومت همه‌جانبه و پیشرفت روزافزون همواره پیروز خواهند شد.

وی بیان کرد: دشمن ایرانی ضعیف و در اختیار خود می‌خواهد، اما نظام جمهوری اسلامی با پشتوانه مردم و فرهنگ مقاومت، نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرده و اجازه نمی‌دهد تهدیدها و فشارها ملت را از مسیر پیشرفت و استقلال باز دارد.

سلیمانی بر نقش نسل جوان، بسیج و نهادهای مردمی در تداوم مسیر انقلاب و دفاع از دستاوردهای کشور تأکید کرد و افزود: ایستادگی و خلاقیت مردم در عرصه‌های علمی، اقتصادی و فرهنگی، نشان می‌دهد که ایران هر روز قوی‌تر و اثرگذارتر از گذشته است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، الگوسازی از شهدا و انتقال پیام مقاومت به نسل‌های آینده تأکید کرد و گفت: حفظ یاد شهدا و تداوم مسیر آنان، رمز پایداری و اقتدار ملت ایران است.

انتهای پیام
captcha